Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.133.108.241.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 

Nova reklamna kampanja UNIQA osiguranja za zdravstveno osiguranje


Zagreb, 3. lipnja 2016. – Kada mislite na zdravlje, zapravo mislite na one koje najviše volite

„Mala trenerica“ naziv je nove reklamne kampanje za dobrovoljno zdravstveno osiguranje kojom UNIQA želi ukazati na važnost zdravstvenog osiguranja za cijelu obitelj. Kada mislite na svoje zdravlje, zapravo mislite na one koje najviše volite, poruka je kampanje.

Tata i kćer, udobno zavaljeni i opušteni, gledaju televiziju. Potaknuta emisijom o vježbanju i zdravom životu, djevojčica odjednom pogleda tatu i uperi prst u njegov blago zaobljeni trbuščić. U sljedećoj sceni djevojčica postaje tatina „osobna trenerica“ i zviždaljkom ga „tjera“ da vježba i zdravo se hrani, pa se u TV spotu izmjenjuju scene vježbanja i jedenja brokule, umjesto „nezdrave“ hrane.


To je ukratko radnja TV spota koji je režirao poznati hrvatski redatelj Bruno Anković dok kreativnu ideju kampanje potpisuje tim zagrebačke agencije ZOO. Zvijezde kampanje su sedmogodišnja djevojčica Korina u ulozi kćeri i prvak baleta zagrebačkog HNK George Stanciu u ulozi oca. Uz TV spot koji se danas počinje emitirati, pripremljeni su i edukativni video spotovi u kojima se na topao i pristupačan način objašnjava što je dodatno, a što dopunsko zdravstveno osiguranje te kako ih ugovoriti.

Prednosti UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja su što osiguranici sami mogu izabrati liječnika, jednu od 550 zdravstvenih ustanova u kojoj žele obaviti pregled ili pretragu, a medicinska služba UNIQA osiguranja na raspolaganju im je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. UNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje može se, osim telefonom i u poslovnici, ugovoriti i online na www.uniqa.hr



UNIQA TV SPOT - "MALA TRENERICA"
 
    

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!