Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 34.207.152.62.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Angažman u zajednici

Angažman u zajednici

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ na koji se svake godine mogu prijaviti vrtići, škole i udruge s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Donirajući odabrane projekte, nastavljamo pratiti njihovu realizaciju i objavljujemo priče o njima.
 

Ordinacija iz bajke

 • Od 2015. do 2017. sudjelovali smo u  projektu Večernjeg lista „Ordinacija iz bajke“ te pomogli opremanje dječjeg onkološkog odjela na Klinici za tumore KBC Sestara milosrdnica kako bismo najmlađim pacijentima boravak u bolnici učinili što ugodnijim.
 • 2016. godine pomogli smo obnovu stana prve hrvatske udruge Klub HEO koji za svoj privremeni boravak koriste roditelji djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u Zagrebu.
 • Obnova i uređenje kupaonice i centralne sobe za osobe s težim oboljenjima u Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac u Zagrebu bila je projekt Ordinacije 2017. godine.  UNIQINA podrška projektu Ordinacija iz bajke Večernjeg lista nastavila se i uređenjem i opremanjem nove kardiološko-internističke ambulante u Velikoj Gorici. 

 

Pomoć djeci na poplavljenim područjima

 • Društvo „Naša djeca Vinkovci“ je nakon velike poplave u Gunji 2014. organiziralo akciju  „Pun kofer prijateljstva“ s ciljem da svako dijete  s poplavljenih područja dobije putnu torbu s osnovnim osobnim stvarima za svaku priliku. S obzirom na to da se djeca i njihove obitelji nisu mogli vratiti kući nekoliko mjeseci,
 • UNIQA je napunila nekoliko kofera s odjećom, obućom i ostalim potrepštinama kako bi olakšala život “malih ptica selica” do povratka njihovim domovima.
 • Namještaj koji je 2015. godine korišten u UNIQA dnevnoj sobi, kampanji za promicanje financijske pismenosti, doniran je igraonici „Ganja“ za djecu zahvaćenu poplavama u Gunji i Centru za rehabilitaciju u Puli.


Podrška obrazovanju

Kako je obrazovanje jedan od najvažnijih temelja za ostvarenje punog potencijala svake mlade osobe u Hrvatskoj, aktivno sudjelujemo u projektima u kojima je obrazovanje na prvom mjestu.
 • Podržali smo rad udruge Pragma i njihovu godišnju nagradu za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja.
 • Sudjelovali smo u projektu  „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata te njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije. Uključivanjem u ovaj projekt 2016. i 2017. godine UNIQA je doprinijela suradnji između poslovne i akademske javnosti, stvaranju uvjeta za ostanak mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj te njihova uključivanja u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske.
 • Uz projekt Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ UNIQA aktivno svake godine sudjeluje i u projektu financijske pismenosti koji provodi Hrvatski ured za osiguranje. Ovaj izuzetno vrijedan projekt prijeko je potreban za usvajanje znanja koje je fizičkim i pravnim osobama neophodno u donošenju financijskih odluka. Financijska edukacija omogućuje pojedincu da unaprijedi svoje razumijevanje financijskih proizvoda i pojmova te u isto vrijeme podiže razinu svijesti o koristima i mogućnostima takvih proizvoda i usluga.
 • U sklopu projekta koji se svake godine obilježava u povodu Svjetskog dana novca, organiziramo zanimljiva predavanja i prezentacije za djecu o osiguranju u brojnim osnovnim i srednjim školama te na fakultetima u Hrvatskoj.


 

Podrška specijalnim olimpijcima

UNIQA je sponzorirala Svjetske zimske igre Specijalne olimpijske igre koje su se 2017. godine održale u Grazu / Schladmingu / Ramsauu. Više od 2700 sportaša s intelektualnim teškoćama iz 107 zemalja, od kojih 29 iz Hrvatske,  sudjelovalo je na najvećem sportskom i društvenom događaju na svijetu  za osobe s intelektualnim teškoćama.
UNIQA Hrvatska pridružila se kampanji na društvenim mrežama #Make2017Better (Učini 2017. boljom) u kojoj je Specijalna olimpijada Hrvatske, zahvaljujući trudu UNIQINIH Facebook pratitelja i zaposlenika osvojila vrijednu novčanu nagradu.


Angažman zaposlenika 

Najvrjedniji kapital svake tvrtke upravo su – ljudi. Na inicijativu naših zaposlenika organizirane su brojne volonterske akcije i prikupljena je vrijedna pomoć onima kojima je najpotrebnija.
 • Tako smo za novouređeni dnevni kutak za djecu putnike u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Starom Petrovom Selu 2017. godine prikupljali knjige, društvene igre i školski pribor i razveselili djecu.
 • Za Udrugu Mali zmaj za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece krajem 2017. naši su zaposlenici prikupili pun kombi paketa hrane za obitelji slabijeg imovinskog stanja.
 • Svake godine uoči božićnih blagdana, sredstva namijenjena blagdanskom darivanju doniramo udrugama koje pomažu obiteljima slabijeg ekonomskog statusa.