Angažman u zajednici - UNIQA osiguranje
Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.228.21.204.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Angažman u zajednici

Angažman u zajednici

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ na koji se svake godine mogu prijaviti vrtići, škole i udruge s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Donirajući odabrane projekte, nastavljamo pratiti njihovu realizaciju i objavljujemo priče o njima.
 

Ordinacija iz bajke

 • Od 2015. do 2017. sudjelovali smo u  projektu Večernjeg lista „Ordinacija iz bajke“ te pomogli opremanje dječjeg onkološkog odjela na Klinici za tumore KBC Sestara milosrdnica kako bismo najmlađim pacijentima boravak u bolnici učinili što ugodnijim.
 • 2016. godine pomogli smo obnovu stana prve hrvatske udruge Klub HEO koji za svoj privremeni boravak koriste roditelji djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u Zagrebu.
 • Obnova i uređenje kupaonice i centralne sobe za osobe s težim oboljenjima u Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac u Zagrebu bila je projekt Ordinacije 2017. godine.  UNIQINA podrška projektu Ordinacija iz bajke Večernjeg lista nastavila se i uređenjem i opremanjem nove kardiološko-internističke ambulante u Velikoj Gorici. 

 

Pomoć djeci na poplavljenim područjima

 • Društvo „Naša djeca Vinkovci“ je nakon velike poplave u Gunji 2014. organiziralo akciju  „Pun kofer prijateljstva“ s ciljem da svako dijete  s poplavljenih područja dobije putnu torbu s osnovnim osobnim stvarima za svaku priliku. S obzirom na to da se djeca i njihove obitelji nisu mogli vratiti kući nekoliko mjeseci,
 • UNIQA je napunila nekoliko kofera s odjećom, obućom i ostalim potrepštinama kako bi olakšala život “malih ptica selica” do povratka njihovim domovima.
 • Namještaj koji je 2015. godine korišten u UNIQA dnevnoj sobi, kampanji za promicanje financijske pismenosti, doniran je igraonici „Ganja“ za djecu zahvaćenu poplavama u Gunji i Centru za rehabilitaciju u Puli.


Podrška obrazovanju

Kako je obrazovanje jedan od najvažnijih temelja za ostvarenje punog potencijala svake mlade osobe u Hrvatskoj, aktivno sudjelujemo u projektima u kojima je obrazovanje na prvom mjestu.
 • Podržali smo rad udruge Pragma i njihovu godišnju nagradu za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja.
 • Sudjelovali smo u projektu  „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata te njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije. Uključivanjem u ovaj projekt 2016. i 2017. godine UNIQA je doprinijela suradnji između poslovne i akademske javnosti, stvaranju uvjeta za ostanak mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj te njihova uključivanja u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske.
 • Uz projekt Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ UNIQA aktivno svake godine sudjeluje i u projektu financijske pismenosti koji provodi Hrvatski ured za osiguranje. Ovaj izuzetno vrijedan projekt prijeko je potreban za usvajanje znanja koje je fizičkim i pravnim osobama neophodno u donošenju financijskih odluka. Financijska edukacija omogućuje pojedincu da unaprijedi svoje razumijevanje financijskih proizvoda i pojmova te u isto vrijeme podiže razinu svijesti o koristima i mogućnostima takvih proizvoda i usluga.
 • U sklopu projekta koji se svake godine obilježava u povodu Svjetskog dana novca, organiziramo zanimljiva predavanja i prezentacije za djecu o osiguranju u brojnim osnovnim i srednjim školama te na fakultetima u Hrvatskoj.


 

Podrška specijalnim olimpijcima

UNIQA je sponzorirala Svjetske zimske igre Specijalne olimpijske igre koje su se 2017. godine održale u Grazu / Schladmingu / Ramsauu. Više od 2700 sportaša s intelektualnim teškoćama iz 107 zemalja, od kojih 29 iz Hrvatske,  sudjelovalo je na najvećem sportskom i društvenom događaju na svijetu  za osobe s intelektualnim teškoćama.
UNIQA Hrvatska pridružila se kampanji na društvenim mrežama #Make2017Better (Učini 2017. boljom) u kojoj je Specijalna olimpijada Hrvatske, zahvaljujući trudu UNIQINIH Facebook pratitelja i zaposlenika osvojila vrijednu novčanu nagradu.


Angažman zaposlenika 

Najvrjedniji kapital svake tvrtke upravo su – ljudi. Na inicijativu naših zaposlenika organizirane su brojne volonterske akcije i prikupljena je vrijedna pomoć onima kojima je najpotrebnija.
 • Tako smo za novouređeni dnevni kutak za djecu putnike u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Starom Petrovom Selu 2017. godine prikupljali knjige, društvene igre i školski pribor i razveselili djecu.
 • Za Udrugu Mali zmaj za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece krajem 2017. naši su zaposlenici prikupili pun kombi paketa hrane za obitelji slabijeg imovinskog stanja.
 • Svake godine uoči božićnih blagdana, sredstva namijenjena blagdanskom darivanju doniramo udrugama koje pomažu obiteljima slabijeg ekonomskog statusa.