Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.118.254.94.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Ordinacija iz bajke

Ordinacija iz bajke


​2016.

U sklopu kampanje Ordinacija iz bajke u lipnju 2016. obnovljen je stan prve hrvatske udruge Klub HEO koji koriste roditelji djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u Zagrebu. UNIQA osiguranje s ostalim partnerima u projektu Večernjeg lista i portala ordinacija.hr pomogla je obnovu stana od 140 četvornih metara, u kojem godišnje boravi stotinjak roditelja.

Stan je prije obnove bio u derutnom stanju, a nakon akcije uređeni su i okrečeni zidovi, postavljena je nova kuhinja i namještaj u sobama te radijatori. U stanu borave roditelji djece koja su na liječenju u Zagrebu, koje nerijetko traje mjesecima. Kako bi što više vremena bili uz svoju djecu na liječenju, pomaže im Klub HEO, i to već 26 godina. 

Klub je i nastao na inicijativu roditelja koji su se 90-ih godina borili s brojnim preprekama na putu ozdravljenja svog djeteta: od nemogućnosti boravka uz djecu u bolnici, bolničkim uvjetima koji nisu bili prilagođeni djeci, nedostatkom lijekova i psihosocijalne pomoći pa sve do problema smještaja roditelja koji su u Zagreb dolazili iz drugih dijelova Hrvatske. 
 




2015.


UNIQA je podrškom projektu Ordinacija iz bajke u organizaciji Večernjeg lista i portala ordinacija.hr 2015. godine pružila novu nadu malim onkološkim bolesnicima „Zavoda za hematoonkologiju“ u zagrebačkoj Klinici za tumore.  Sredstvima partnera i prijatelja projekta „Ordinacija iz bajke“ uređen je i suvremeno opremljen prostor za liječenje najmlađih onkoloških bolesnika, koji na staroj lokaciji u Klaićevoj ulici nije bio primjeren potrebama najteže bolesne djece i njihovih roditelja.

Novouređeni prostor prostire se na gotovo 1.200 četvornih metara,  ima tridesetak bolesničkih postelja, novi namještaj te suvremenu medicinsku opremu i uređaje. Kroz kliniku godišnje prođe oko 230 tisuća malih pacijenata, uz koje napokon u bolnici mogu boraviti roditelji.

UNIQA i u 2016. godini podržava projekt za dobrobit najranjivije djece u zajednici. Ovaj put je riječ o uređenju stana u kojem borave roditelji djece oboljele od malignih bolesti. Stan koristi prva hrvatska udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti Klub HEO.



Saša Krbavac, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja i Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi