Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.119.107.161.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Što sve obuhvaća putno osiguranje

Što sve obuhvaća putno osiguranje

Isplanirali ste svoje putovanje iz snova. Odabrali ste odredište, proučili program putovanja, raspitali se za iskustva prijatelja. Jedva čekate krenuti, već danima vam adrenalin hrani tijelo i čini vam se da ćete poletjeti od sreće. Dugo očekivani odlazak na put ništa ne može omesti! Ipak, jeste li mislili na nepredviđene situacije koje vam se mogu dogoditi na putu u stranoj zemlji? Od gubitka prtljage do zubobolje…Dobro je na takve stvari misliti na vrijeme.
 

Što sve obuhvaća putno osiguranje? 

Sve te moguće neugodnosti možete preduhitriti i svesti na minimum ako ugovorite putno osiguranje. Putno osiguranje obuhvaća četiri vrste osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Sami kreirate svoju policu putnog osiguranja odabirom pokrića koja trebate, a UNIQA preuzima kompletnu brigu o nepredvidivim događajima na vašem putovanju. 

































 

Od zdravstvenih tegoba do gubitka prtljage

Ako užitak ipak pokvare zdravstvene tegobe, dobro je znati da putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja u inozemstvu i lijekova koje vam propiše liječnik, medicinskog prijevoza, troškove spašavanja u cijelom svijetu, stomatološke troškove s ciljem oslobađanja od nepodnošljive boli i troškove prijevoza iz inozemstva u hrvatsku bolnicu ili doma, vas i jedne osobe u vašoj pratnji. 

Osiguranje od otkaza putovanja znači da vam u slučaju da ste prisiljeni, zbog bolesti ili druge nepredviđene situacije, odustati od putovanja, osiguranje pokriva 90 posto troškova koje ste uplatili putničkoj agenciji. 

Osiguranjem od nezgode zaštićeni ste od svih iznenadnih događaja uslijed kojih je nastupila invalidnost ili smrt, dok će vam osiguranje prtljage nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, krađe ili nekog drugog nenadanog događaja zbog kojeg ste ostali bez svog kofera. Oni koji često putuju mogu ugovoriti jednogodišnje putno osiguranje kojim ostvaruju osigurateljnu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo.

Policu putnog osiguranja složite sami s pokrićima prema vašim željama i potrebama, i to u svega par klikova. Neka vaš odmor bude rezerviran samo za uživanje!

Ako dvojite treba li vam putno osiguranje ili vam je dovoljna Europska kartica zdravstvenog, pročitajte koja je razlika među njima.

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!

Istaknuti proizvod

 
 

Putno osiguranje

Naša polica putnog osiguranja štiti vaše zdravlje, čuva prtljagu, pokriva nepredviđene događaje i vraća novac u slučaju otkaza putovanja.

Osiguranje imovine

Osiguranje imovine od raznih rizika, poput poplave, požara, provale ili izljeva vode jamči vam miran san, pogotovo kad ste na putu.