Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 35.153.100.128.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA Autopass

UNIQA Autopass


Osigurajte se od "pada" na tehničkom za samo 100 kuna!

Bez obzira vozite li vozilo koje nije više u 'cvijetu mladosti' zato što ste za njega emotivno vezani ili si jednostavno ne možete priuštiti kupnju novog, odsad ga možete odvesti na tehnički pregled bez straha da će mu automehaničar naći 'manu' koju ćete morati skupo platiti.

Prosječna starost voznog parka u Hrvatskoj je gotovo 13 godina, što ukazuje na to da se većina vozača susreće s povećanim rizikom od pada na tehničkom pregledu. Prema službenim podacima Centra za vozila Hrvatska, gotovo svako četvrto vozilo ne prođe tehnički pregled, a prosječno se utvrdi više od tri neispravnosti po vozilu.
Imate li starije vozilo i želite li se osigurati od eventualnog pada na tehničkom pregledu i nepredviđenih troškova koje vam to može prouzročiti, ugovorite Autopass – dodatno pokriće uz obvezno autoosiguranje.

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme pon-čet: 8:00 - 16:30 h
petak: 8:00 - 14:00 h
Procjena štete pon-čet:8:00 - 16:30 h
petak:8:00 - 14:00 h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!
Česta pitanja

Kako ugovoriti Autopass?

Imate li obvezno autoosiguranje, uslugu Autopass možete ugovoriti uz dodatno pokriće UNIQA S.O.S. - pomoć na cesti u slučaju kvara vozila ili prometne nezgode.
 

Koliko to košta?

UNIQA S.O.S. ugovara se za 60 kuna godišnje. Autopass možete ugovoriti za 100 kuna godišnje.
 

Kako iskoristiti Autopass?

U slučaju tehničke neispravnosti vozila utvrđene na redovitom tehničkom pregledu, osiguranik pozivom na besplatni telefon 0800 5858 dobiva kontaktni centar UNIQA S.O.S. koji će mu organizirati dijagnostiku, otklanjanje kvara na licu mjesta ili u servisnoj radionici, te upućivanje na ponovni tehnički pregled. Usluga je dostupna od 0 do 24 h, 365 dana u godini.
Tehnička neispravnost vozila se utvrđuje putem Zapisnika o redovnom tehničkom pregledu vozila na kojem su evidentirane greške na vozilu i pad na tehničkom pregledu. Zato je važno imati uz sebe Zapisnik na osnovu kojeg je moguće koristiti pogodnosti Autopass-a.
 

Koji su kvarovi uključeni?

Stanica za tehnički pregled provjerava ispravnost vozila na 18 sklopova. Moguće je iskoristiti pogodnost besplatnog popravka kvara na vozilu na bilo kojem od tih sklopova do određenih limita po sklopu, maksimalno do 2 sklopa odnosno kvara do ukupne vrijednosti 800,00 kn.

Koliko dugo vrijedi Autopass?

Autopass vrijedi 45 dana od datuma ugovaranja police autoodgovornosti, a veže se uz broj šasije vozila u pokriću. Odnosi se na sva osobna vozila, bez obzira na marku, tip i starost vozila.
 
Pregled pokrića Autopass
 

Dijagnoza kvara

Stručnom dijagnozom kvara utvrdit će se potrebne servisne radnje.

Dostava vozila nakon popravka

U slučaju da vozač nije u mogućnosti doći po vozilo može koristiti uslugu dostave vozila nakon popravka na kućnu adresu.

Popravak vozila

Pouzdan i brz otklon kvara na vozilu, na licu mjesta ili u servisu.

Prijevoz (šlepanje vozila)

Prilikom isključenja vozila iz prometa na raspolaganju je usluga prijevoza vozila do servisa.