Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 35.153.100.128.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Posebna ponuda - DollarProtect21

Posebna ponuda - DollarProtect21

DollarProtect21 je investicijsko osiguranje života kod kojeg ugovaratelj osiguranja snosi rizik ulaganja u financijski instrument te ima mogućnost ostvarivanja potencijalne dobiti. Financijski instrument u koji se ulaže je Certifikat vezan na Euro Stoxx 50 Price Index (SX5E) koji izdaje Goldman Sachs Finance Corp International Ltd.

Akcija

DollarProtect21


 •  po isteku pruža kapitalnu garanciju od 100% uplaćene premije koju jamči Goldman Sachs
 •  premija za ulaganje u potpunosti se ulaže u Certifikat tako da se za svaki 1,00 USD uplaćene premije polici pridružuje 1,00 USD nominalne vrijednosti certifikata,
 •  omogućava određeno sudjelovanje u pozitivnom kretanju Euro Stoxx 50 Price Indexa (SX5E)
 •  u slučaju smrti osiguranika isplaćuje se osigurani iznos u visini 20% premije osiguranja i tržišna vrijednost Certifikata
 •  ugovaranje police osiguranje je moguće već za iznose od 5.000 USD

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme pon-čet: 8:00 - 16:30 h
petak: 8:00 - 14:00 h
Procjena štete pon-čet:8:00 - 16:30 h
petak:8:00 - 14:00 h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!
 • Životno osiguranje - rizikoosigurati se mogu osobe od 18 do 65 godina
 • trajanje police je 8 godina
 • Isplatu po isteku police garantira Goldman Sachs
Goldman Sachs
Goldman Sachs vodeća je svjetska financijska institucija koja pruža široku paletu financijskih usluga putem investicijskog bankarstva, vrijednosnih papira, upravljanja investicijama i potrošačkog bankarstva velikoj i raznolikoj bazi klijenata koja uključuje korporacije, financijske institucije, vlade i pojedince. Osnovana 1869. godine, tvrtka ima sjedište u New Yorku i ima urede u svim većim financijskim središtima širom svijeta. Više informacija o Goldman Sachs potražite na http://www.goldmansachs.com..
Usluge & prednosti
 1. Kome je namijenjen DollarProtect21?
  Ovo osiguranje prikladno je za fizičke osobe koje žele zaštititi sebe i svoje bližnje, spremne su prihvatiti rizik ulaganja te očekuju umjeren rast vrijednosti dionica vodećih kompanija Eurozone i jačanje američkog dolara u idućih 8 godina čime bi mogle ostvariti određenu zaradu.
 2. Koje su prednosti ugovaranja DollarProtecta21? 
  • veći očekivani prinos od prosječnog prinosa na tržištu
  • pokriće za slučaj smrti
  • ostvarena dobit nije oporeziva
  • garancija isplate uplaćene premije u slučaju doživljenja ovisno o odabranoj opciji
 3. Što je Certifikat?
  • Certifikat je strukturirani vrijednosni papir koji izdaju financijske institucije kao svoju obvezu. Certifikati ulagateljima omogućuju investiranje u relativno složene strategije sa specifičnim međuodnosom rizika i potencijalne dobiti.
  • Certifikat je investicijski proizvod koji je po svojoj prirodi kompleksniji od klasičnih investicijskih proizvoda poput dionica i obveznica.
  • cijena Certifikata ovisi o kretanju temeljnog instrumenta (burzovni indeksi, drugi vrijednosni papiri, robe itd.) i unaprijed definiranim uvjetima izračuna i isplate od strane izdavatelja.
 1. Što dobivate ulaganjem u Certifikat?​
  Certifikat po dospijeću pruža kapitalnu garanciju u iznosu od 100%, nominalne vrijednosti isključivo po dospijeću, gdje nominalna vrijednost Certifikata odgovara premiji police osiguranja. Certifikat ne isplaćuje dividende nego njegova vrijednost ovisi o kretanju Euro Stoxx 50 Price Indeksa (SX5E).
 2. EURO STOXX® 50 Price Index​
  Euro Stoxx 50 Price Index se sastoji od dionica 50 vodećih kompanija iz 11 zemalja Eurozone: Austrije, Belgije, Finske, Francuske, Njemačke, Irske, Italije, Luksemburga, Nizozemske, Portugala i Španjolske. Neke od sastavnica indeksa su: Siemens, Bayer, Unilever, L'Oreal, Airbus, Deutsche Telekom, Adidas, Philips, Volkswagen, Nokia,
Arhiva dokumenata po proizvodu
U nastavku se nalaze dokumenti koji su bili dopustupni prilikom ugovaranja. Proizvod se ne može više ugovoriti prema ovoj dokumentaciji.
 

Informacije ugovaratelju