UNIQA velika nagradna igra
  • Naslovna
  • »
  • UNIQA velika nagradna igra

UNIQA velika nagradna igra

Osigurajte se i osvojite vrijedne nagrade!
Šansa za osvajanje 100 tisuća kuna razlog je više da ugovorite osiguranje. Donesite dobru odluku i zaštitite svoj život, zdravlje ili dom i sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade. Ugovaranjem više polica povećavate si šanse za dobitak!

KAKO IGRATI?

 

1. UGOVORITE JEDNU ILI VIŠE POLICA OSIGURANJA

   

2. POŠALJITE SMS ILI SE PRIJAVITE NA WEB

Pošaljite SMS* na broj 60221 sadržaja: UNIQA, broj sklopljene police osiguranja, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) ili ispunite obrazac za prijavu.

* (2,40 kn/SMS - PDV uključen)

Pravila nagradne igre
 
Online prijava
 
UNIQA velika nagradna igra traje od: od 1.ožujka do 30.rujna 2017. godine. Računalno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. listopada 2017. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na Internet stranici www.uniqa.hr.

NAGRADE

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

Koje police osiguranja mogu ugovoriti da sudjelujem u nagradnoj igri?

Osiguranje života

Svaki veliki događaj utječe na vaš život. Vjenčanje, rođenje djeteta, studij, odlazak u mirovinu…Sve te životne prekretnice mijenjaju vašu financijsku situaciju i potrebe za osiguranjem. Zato je mudro misliti unaprijed. Što ako vam se nešto dogodi? Pobrinite se na vrijeme da vaša obitelj bude financijski zbrinuta i ugovorite životno osiguranje.

Osiguranje doma

Kupili ste stan ili uredili kuću, i što sad? Sjajno je imati dom koji je vaša oaza mira i opuštanja nakon napornog dana. Pobrinite se da vaša teško stečena imovina bude zaštićena od provala, vremenskih nepogoda i drugih rizika koji vas mogu skupo koštati ako na njih niste računali, misleći kako se to „vama neće dogoditi“.

Zdravstveno osiguranje

Zdravlje je najvažnije, no toga postajemo svjesni tek kad nas ono prestane bespogovorno služiti. Izostanak s posla zbog bolovanja, liječnički tretmani i terapije mogu nas skupo koštati. Ne dajte se iznenaditi i ugovorite zdravstveno osiguranje kako biste sačuvali zdravlje.

Osiguranje od nezgode

Život je prepun iznenađenja. Zato je mudro misliti na njih unaprijed i zaštititi se od nezgode koja vas može koštati životnog stila na koji ste navikli. Osiguranje od nezgode ublažava financijske posljedice nastalog događaja, a ugovoreno pokriće vrijedi u cijelom svijetu.

ONLINE PRIJAVA