Zatvori

Moja UNIQA - registracija

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.217.80.

Uvjeti korištenja
Zatvori

Moja UNIQA - prijava

Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Nova lozinka Moja UNIQA

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Nova lozinka Moja UNIQA

Upišite svoju novu lozinku.

 
Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove
  • Naslovna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove

Vijesti

Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove


Zagreb, 6. prosinca 2016. –  „Radost života“ nova je internetska stranica UNIQA osiguranja za podršku svima koji žele, znaju i mogu učiniti svijet boljim mjestom. Na stranicu se mogu prijaviti projekti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih koji trebaju financijsku podršku. Novu internetsku stranicu koja predstavlja iskorak u društveno odgovornom poslovanju UNIQA osiguranja predstavila je danas na tradicionalnom druženju s novinarima predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac. 
 

Stratešku opredijeljenost pomaganju najosjetljivijim skupinama u društvu UNIQA je već pokazala pomažući različite humanitarne inicijative te projekte koji promiču važnost obrazovanja, kulture i sporta. Pokretanjem internetske stranice „Radost života“ (radostzivota.uniqa.hr) omogućeno je da se sada na jednom mjestu mogu  prijaviti projekti u sljedećim kategorijama: humanitarno djelovanje, kultura, obrazovanje, znanost i sport te zaštita okoliša i održivost. Najkvalitetnijima će se dodijeliti financijska potpora.

„Društveno odgovorno poslovanje dio je našeg identiteta te naših vrijednosti koje promičemo i koje živimo. Novom internetskom stranicom „Radost života“ želimo biti još transparetniji i još pristupačniji onima kojima je pomoć potrebna“, istaknula je predsjednica Uprave Saša Krbavac.

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 350 tisuća klijenata i više od 700 zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi.  
Saznajte više