Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.81.78.135.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove
  • Naslovna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove

Vijesti

Novi portal „Radost života“ iskorak u brizi za zajednicu i njene najmlađe članove


Zagreb, 6. prosinca 2016. –  „Radost života“ nova je internetska stranica UNIQA osiguranja za podršku svima koji žele, znaju i mogu učiniti svijet boljim mjestom. Na stranicu se mogu prijaviti projekti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih koji trebaju financijsku podršku. Novu internetsku stranicu koja predstavlja iskorak u društveno odgovornom poslovanju UNIQA osiguranja predstavila je danas na tradicionalnom druženju s novinarima predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac. 
 

Stratešku opredijeljenost pomaganju najosjetljivijim skupinama u društvu UNIQA je već pokazala pomažući različite humanitarne inicijative te projekte koji promiču važnost obrazovanja, kulture i sporta. Pokretanjem internetske stranice „Radost života“ (radostzivota.uniqa.hr) omogućeno je da se sada na jednom mjestu mogu  prijaviti projekti u sljedećim kategorijama: humanitarno djelovanje, kultura, obrazovanje, znanost i sport te zaštita okoliša i održivost. Najkvalitetnijima će se dodijeliti financijska potpora.

„Društveno odgovorno poslovanje dio je našeg identiteta te naših vrijednosti koje promičemo i koje živimo. Novom internetskom stranicom „Radost života“ želimo biti još transparetniji i još pristupačniji onima kojima je pomoć potrebna“, istaknula je predsjednica Uprave Saša Krbavac.

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 350 tisuća klijenata i više od 700 zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi.  
Saznajte više