Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 52.205.167.104.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Obavijest vjerovnicima Kontakt Toursa

Vijesti

Obavijest vjerovnicima Kontakt Toursa


Zagreb, 27. rujna 2021. - Slijedom zaprimljenih zahtjeva za aktivaciju garancije i povrat uplata za turistički paket aranžman ugovoren s agencijom Kontakt Tours d.o.o., obavještavamo vas kako je UNIQA osiguranje detaljno razmotrilo sve prijavljene zahtjeve, dokumentaciju i okolnosti te je aktivno nastojalo pronaći odgovarajuće rješenje.  
 
Činjenica je da je UNIQA izdala policu osiguranja broj 457002781909 s vremenom važenja od 12. kolovoza 2020. do 12. kolovoza 2021. s pripadajućim Uvjetima za osiguranje jamčevine turističkih paket aranžmana. Prema toj polici (čl. 6. st.3.Uvjeta osiguranja) UNIQA jamči samo za paket aranžmane ugovorene nakon 12. kolovoza 2020. Za paket aranžmane koji su ugovoreni prije navedenog datuma, nema jamstva UNIQE niti obveze povrata uplate.
 
Ipak, uvažavajući specifične okolnosti pandemije čiji nastanak i razvoj nitko nije mogao predvidjeti, UNIQA je u dobroj vjeri i želji pružiti pomoć djeci i roditeljima donijela poslovnu odluku isplatiti osigurani iznos po polici osiguranja (300.000,00 kn), razmjerno svima koji su prijavili svoj zahtjev za povrat.
 
Ova odluka je izuzetak i nije priznanje ugovorne obveze te se ne utvrđuje kao praksa ili pravilo u našem poslovanju.
 
Ukupna vrijednost zahtjeva je značajno veća od 300.000 kn kojima raspolažemo (osigurani iznos) zbog čega ćemo ga raspodijeliti razmjerno svim oštećenicima. Budući da je velik broj primljenih zahtjeva, trebat će nam neko vrijeme da završimo obradu i napravimo obračun, te ćete uskoro dobiti obavijest o točnom iznosu za dio koji vam pripada.
 
Nadamo se da će naše postupanje i financijski doprinos umanjiti gubitak koji imate, dok vaše pravo za naknadom preostalog potraživanja do punog iznosa uplaćene cijene paket aranžmana u stečajnom postupku i dalje postoji.

Po istom principu obradit će se i prihvatiti svi zahtjevi prijavljeni zaključno s 23.9.2021.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
  • Info broj: (+385 1) 6324 200
  • Poziv s mobitela: *200 - UNIQA Non-Stop 0-24h
  • Putem e-maila - info@uniqa.hr