Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.221.165.246.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 

Odabrani projekti u prvom krugu „Radosti života“ UNIQA osiguranja


Zagreb, 3. travnja 2017. –  od 570 projekata, prijavljenih na internetski portal UNIQA osiguranja za dodjelu donacija „Radost života“, u prvom krugu odabrano je 15 projekata. S prijaviteljima odabranih projekata potpisat će se ugovori o donaciji. Prvi krug zaključen je 31. siječnja 2017., a u tijeku je drugi krug prijava koji traje do 1. rujna. Stranicu „Radost života“ UNIQA je pokrenula za podršku svima koji žele, znaju i mogu doprinijeti dobrobiti i poboljšanju kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih. 

Projekti su se mogli prijaviti u tri kategorije: humanitarno djelovanje, kultura, obrazovanje, znanost i sport te zaštita okoliša i održivost, a odabrani projekti su:

U kategoriji humanitarno djelovanje:
Zaklada Hrvatska bez mina za projekt „Korak dobrote“ za edukaciju djece o opasnosti od mina, važnosti poštivanja znakova upozorenja te načinu postupanja u slučaju pronalaska MES-a ili NUS-a; Udruga za Down sindrom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka za projekt "Igraonica" i "Rehabilitacijom do uspjeha", Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Cvitić iz Vela Luke za projekt „Od osmijeha do riječi“ za nabavku komunikatora za djecu s razvojnim odstupanjima u govoru, Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica - Područna škola Držimurec-Strelec za projekt „Vrijeme je za priču“, Konjički klub Kolan - udruga za aktivnosti i terapiju pomoću konja za projekt uređenja prostora za invalidsku rampu za potrebe terapije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) za projekt „Rana intervencija ODMAH“, ADOPTA Udruga za potporu posvajanju za projekt “Adoptin zaigrani kabinet“  edukativno-kreativnih radionica za posvojenu djecu, Udruga MRVICA HR za projekt „Učimo s Mrvicom“  tijekom kojeg će grupa mladih slabijeg socioekonomskog statusa, te mladih iz sustava skrbi primiti usluge redovitog mentorstva i pomoći u svladavanju školskih obaveza.

U kategoriji kultura, obrazovanje, znanost i sport:
Udruga za rehabilitaciju Visoki jablani za projekt „Baš smo cool tako jednaki, a tako različiti!“, Karate klub Zanshin za projekt „Sportom za zajednicu i sebe – karate prava stvar za mene“, OPG Šarčević Ilija za projekt „Čipkarstvo u školi“, Kickboxing klub "Tigar" Slunj za projekt „S ulice u sportske dvorane“ kojim će se opremiti sportska dvorana u Slunju sportskim rekvizitima, te sportskom opremom za kickboxing za potrebe bavljenja sportom djece od 5 do 17 godina, Udruga Grwireless za projekt „Radionice robotike i IOT“ te Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića za projekt „Naš dnevni kutak“.

U kategoriji zaštita okoliša: Udruga za razvoj Futura za projekt „Futura-natura“ .

 
Više informacija o odabranim projektima možete pročitati na radostzivota.uniqa.hr

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!