Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.81.78.135.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA!

Vijesti

OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA!


Zagreb,1. ožujka 2017. – Počela je UNIQA velika nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi koji od 1. ožujka do 30. rujna ugovore jednu ili više sljedećih polica osiguranja: dobrovoljno zdravstveno, životno, osiguranje od nezgode ili osiguranje doma. Najsretniji dobitnik osvojit će 100.000 kuna na potrošačkoj kartici. Sljedećih deset sretnih dobitnika osvojit će po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici, a njih 50 Huawei tablet.

Idealna je to prilika da oni koji žele zaštititi svoje bližnje, sebe, zdravlje ili dom i u razdoblju trajanja nagradne igre ugovore osiguranje jer ujedno imaju šansu osvojiti vrijednu nagradu. Svako od osiguranja čijim se ugovaranjem ulazi u utrku za nagrade, u potpunosti se može prilagoditi željama i potrebama osiguranika.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ugovoriti osiguranje te prijaviti broj police i osobne podatke ugovaratelja osiguranja slanjem SMS poruke sadržaja:UNIQA, broj sklopljene police, ime i prezime ugovaratelja, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Prijaviti se može i ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradnaigra.uniqa.hr.
Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. listopada 2017. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.uniqa.hr.
 
Ugovorite online!