Zatvori

Moja UNIQA - registracija

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.217.80.

Uvjeti korištenja
Zatvori

Moja UNIQA - prijava

Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Nova lozinka Moja UNIQA

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Nova lozinka Moja UNIQA

Upišite svoju novu lozinku.

 
OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA!

Vijesti

OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA!


Zagreb,1. ožujka 2017. – Počela je UNIQA velika nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi koji od 1. ožujka do 30. rujna ugovore jednu ili više sljedećih polica osiguranja: dobrovoljno zdravstveno, životno, osiguranje od nezgode ili osiguranje doma. Najsretniji dobitnik osvojit će 100.000 kuna na potrošačkoj kartici. Sljedećih deset sretnih dobitnika osvojit će po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici, a njih 50 Huawei tablet.

Idealna je to prilika da oni koji žele zaštititi svoje bližnje, sebe, zdravlje ili dom i u razdoblju trajanja nagradne igre ugovore osiguranje jer ujedno imaju šansu osvojiti vrijednu nagradu. Svako od osiguranja čijim se ugovaranjem ulazi u utrku za nagrade, u potpunosti se može prilagoditi željama i potrebama osiguranika.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ugovoriti osiguranje te prijaviti broj police i osobne podatke ugovaratelja osiguranja slanjem SMS poruke sadržaja:UNIQA, broj sklopljene police, ime i prezime ugovaratelja, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Prijaviti se može i ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradnaigra.uniqa.hr.
Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. listopada 2017. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.uniqa.hr.
 
Ugovorite online!