Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.116.118.244.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Počela nova reklamna kampanja UNIQA osiguranja

Vijesti

Počela nova reklamna kampanja UNIQA osiguranja


Zagreb, 17.3.2021. 

„Vaša veza do najboljeg liječnika“ slogan je nove reklamne kampanje UNIQA osiguranja o dodatnom zdravstvenom osiguranju. Kampanja će se sljedeća tri mjeseca odvijati na online komunikacijskim kanalima i na vanjskim površinama, a o dodatnom zdravstvenom osiguranju  informirat će i kroz native članke na vodećim internetskim portalima.

Slogan kampanje je metafora za medicinsku službu MedUNIQU putem koje klijenti ostvaruju sve usluge iz dodatnog zdravstvenog osiguranja. MedUNIQA je klijentima na raspolaganju 0-24, 7 dana u tjednu. Surađuje s više od 650 zdravstvenih ustanova u cijeloj Hrvatskoj, a ustanovu i termin pregleda klijenti biraju sami. Kad klijent ugovori UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje, u slučaju zdravstvenih teškoća kontaktira MedUNIQU koja će mu na temelju medicinske indikacije u kratkom roku dogovoriti pregled ili dijagnostičku pretragu.

U situaciji kad je zbog epidemije bolesti COVID -19 pristup javnim zdravstvenim ustanovama ograničen, zbog čega je smanjen broj kontrolnih i preventivnih pregleda, raste potreba građana za zdravstvenom uslugom koju mogu ostvariti odmah, bez čekanja i kod vrhunskih liječnika.
Nositelji kampanje su poznati hrvatski liječnici koji rade u ugovornim ustanovama UNIQA osiguranja: prof.dr.sc.Iva Dekaris, specijalistica oftalmologije u Klinici Svjetlost, dr. Nikša Drinković i dr. Nikša Drinković mlađi, kardiolozi u Poliklinici Nikša Drinković.