Zatvori

Moja UNIQA - registracija

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
Moja UNIQA
  • Online police
  • Brzo ugovaranje
  • Prijava šteta

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.144.23.12.

Uvjeti korištenja

Zatvori

Moja UNIQA - prijava

Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Nova lozinka Moja UNIQA

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

 
UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat

Vijesti

UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat


Zagreb, 15. rujan 2016. – UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat

Superbrands Croatia, vodeća branding organizacija dodijelila je UNIQA osiguranju status Superbranda. Time se UNIQA osiguranje svrstalo među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj koje su zahvaljujući kvaliteti i visokoj razini usluge zasluženo osigurale status vrhunskog branda kojem potrošači vjeruju.  Superbrands organizacija ove godine slavi 20 godina rada u svijetu i 10 godina u Hrvatskoj tijekom kojih promiče kulturu brendiranja i nagrađivanja najboljih brendova. Superbrands je znak da birate najbolje kad birate UNIQU!
 
Vrhunsku razinu usluge prepoznali su i klijenti UNIQA osiguranja te su tvrtku nagradili „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom, koji se dodjeljuje najboljim kompanijama, proizvodima i uslugama na tržištu. ICERTIAS Customers' Friend  („prijatelj kupaca“) je certifikacijski program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.