Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 34.207.146.166.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat

Vijesti

UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat


Zagreb, 15. rujan 2016. – UNIQA nosi Superbrands znak i ICERTIAS Customer's friend certifikat

Superbrands Croatia, vodeća branding organizacija dodijelila je UNIQA osiguranju status Superbranda. Time se UNIQA osiguranje svrstalo među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj koje su zahvaljujući kvaliteti i visokoj razini usluge zasluženo osigurale status vrhunskog branda kojem potrošači vjeruju.  Superbrands organizacija ove godine slavi 20 godina rada u svijetu i 10 godina u Hrvatskoj tijekom kojih promiče kulturu brendiranja i nagrađivanja najboljih brendova. Superbrands je znak da birate najbolje kad birate UNIQU!
 
Vrhunsku razinu usluge prepoznali su i klijenti UNIQA osiguranja te su tvrtku nagradili „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom, koji se dodjeljuje najboljim kompanijama, proizvodima i uslugama na tržištu. ICERTIAS Customers' Friend  („prijatelj kupaca“) je certifikacijski program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.