Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.221.165.246.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
 UNIQA uskladila poslovanje s Uredbom o održivosti (SFDR)

Vijesti

UNIQA uskladila poslovanje s Uredbom o održivosti (SFDR)


10.3.2021.

UNIQA osiguranje je uskladilo svoje poslovanje s Uredbom (EU) 2019/2088 Europskog parlamenta i Vijeća o objavama povezanima s održivosti u sektoru financijskih usluga (SFDR). Uredba traži od osiguratelja da prilikom donošenja odluka o ulaganjima uključe okolišne, socijalne i/ili upravljačke čimbenike pa se prvenstveno odnosi na investicijske proizvode osiguranja. Zbog toga je UNIQA na svojoj internetskoj stranici otvorila posebnu sekciju Objave povezane s održivošću u kojoj će biti svi relevantni dokumenti vezani uz SFDR uredbu.

UNIQA od početka svog poslovanja u Hrvatskoj promišlja o svom djelovanju i utjecaju na okoliš, zajednicu, zaposlenike, klijente i partnere. Dosadašnje aktivnosti UNIQE u društveno odgovornom poslovanju, brizi za okoliš, zaposlenike i zajednicu koje čine održivo poslovanje opisane su u brošuri Snaga je u nama.