Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.123.20.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Svi podaci koji vas čine jedinstvenom osobom – od imena i prezimena, adrese i broja osobne iskaznice do broja računa u banci – vaši su osobni podaci. Podaci o rasnom ili etničkom podrijetlu, političkim stajalištima, vjerskim uvjerenjima i zdravstvenom stanju također su vaši osobni podaci.
Oni nam pomažu  da kreiramo ponude u skladu s vašim potrebama i navikama.  Načela obrade podataka koje možete pročitati u ovoj rubrici poštujemo i strogo ih se pridržavamo jer su nam vaši interesi i prava na prvom mjestu.  Upoznajte se s njima jer znanjem i suradnjom možemo spriječiti zlouporabu  osobnih podataka.

 

Podaci i ostali sadržaj ovih internetskih stranica podliježu propisima i zaštiti iz područja autorskih i drugih srodnih prava te ostalih mjerodavnih propisa, kojima se štiti pravo intelektualnog vlasništva.
Saznajte više
Kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica UNIQA osiguranja, koristimo ovu priliku da vas obavijestimo kako ova internetska stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies). Korištenjem stranice www.uniqa.hr  pristajete na njihovu upotrebu
Saznajte više
Zaštita osobnih podataka jedna je od temeljnih vrijednosti i poslovni imperativ UNIQA osiguranja. Posebnu brigu posvećujemo uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnom pružanju usluga imajući u vidu zaštitu prava i interesa naših klijenata.
Saznajte više

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi