Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.216.34.146.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
 UNIQA donirala novčana sredstva Zagrebačkim humanitarcima

Vijesti

UNIQA donirala novčana sredstva Zagrebačkim humanitarcima


Zagreb, 28.12.2023. - U zajedničkoj akciji grupa zemalja UNIQA SEE regije, koju čine Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bugarska, donirala je u povodu blagdana u svakoj od zemalja novčana sredstva humanitarnim organizacijama koje pomažu djeci i obiteljima suočenima s izazovima siromaštva.

Ovom društveno odgovornom kampanjom UNIQA osiguranje nastavlja dugogodišnju tradiciju ulaganja u zajednicu, pružajući podršku ugroženom stanovništvu kojem je pomoć neophodna, istovremeno ukazujući na važnost empatije i solidarnosti s najranjivijima u društvu. 
Oslanjajući se na strategiju „UNIQA 3.0 - Sjeme budućnosti” u okviru koje je briga o zajednici među vodećim principima poslovanja, UNIQA nastoji svojim aktivnostima pozitivno utjecati na svoje okruženje i poboljšati uvjete života u zajednici u kojoj posluje.

UNIQA Hrvatska je donirala 1500 eura udruzi Zagrebački humanitarci za humanitarnu akciju „Čarobna škrinjica božićnih želja“ kojom su nabavljeni blagdanskih darovi, hrana i druge potrepštine za obitelji u potrebi.

 “Pridružili smo se akciji Zagrebačkih humanitaraca jer smo željeli uljepšati blagdanske dane djeci i njihovim obiteljima. UNIQA već tradicionalno, svake godine donacijama pomaže najpotrebitijima, kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim zemljama regije i drago nam je što možemo djeci uljepšati blagdane“, rekla je tim povodom članica Uprave Sandra Vrabec.

UNIQA će nastaviti inicirati različite društveno odgovorne aktivnosti koje donose stvarne i održive pozitivne promjene.