Kontakti

Kontakti

Željenu informaciju možete dobiti na nekoliko načina. Posjetite nas u vama najbližem UNIQA prodajnom uredu, nazovite nas ili nam se obratite putem e-maila ili chat usluge. Ukoliko nas zovete s mobitela jednostavno utipkajte oznaku zvjezdice * i broj 200 i dobit ćete stručnog i kompetentnog zaposlenika UNIQA osiguranja.

Kontakt centar

Naša služba za klijente UNIQA "Non-Stop" dostupna je na broj telefona (+385 1) 6324 200, od ponedjeljka do nedjelje od 00-24 sati.


Poziv na broj *200

UNIQA osiguranje vam je od sada na dohvatu ruke. Ukoliko nas zovete s mobilnog telefona, a nemate broj našeg Kontakt centra pri ruci, jednostavno utipkajte oznaku zvjezdice * i broj 200 i dobit ćete stručnog i kompetentnog zaposlenika UNIQA osiguranja.


Online komunikacija

Sve telefonske linije su zauzete? Nema problema, koristite našu chat uslugu i „preko reda“ ćete doći do tražene informacije. Za sve vaše upite dostupni smo vam i putem e-mail adrese:
info@uniqa.hr


Naši uredi

Gdje se nalazimo, koje nam je radno vrijeme i koji je ured vama najbliži, doznajte jednostavno pomoću karte.


Kontakt za medije

Ukoliko ste predstavnik medija i na našim stranicama niste pronašli potrebne informacije stojimo vam na raspolaganju. Za sve vaše upite dostupni smo vam putem e-mail adrese:
komunikacije@uniqa.hr


Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku: