Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.145.94.251.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA ekskluzivni partner i osiguratelj  29. Sarajevo Film Festivala

Vijesti

UNIQA ekskluzivni partner i osiguratelj 29. Sarajevo Film Festivala


11. kolovoza 2023. - Ekskluzivnim trogodišnjim partnerstvom sa Sarajevo Film Festivalom, inspiriranog zajedničkim vrijednostima zajedništva, posvećenosti regiji i pomaganjem zajednici, UNIQA je potvrdila svoju predanost podržavanju kulturnih događaja i umjetnosti. UNIQA će ujedno i kao službeni osiguratelj brinuti o sigurnosti svih sudionika Festivala. 29. izdanje najvećeg filmskog događaja u regiji jugoistočne Europe od 11. do 18. kolovoza okupit će brojne umjetnike, zvijezde i publiku željnu dobrog filma, zabave i druženja.

Zahvaljujući ovom partnerstvu, od ove godine publika će uživati u još raznovrsnijem filmskom i kulturnom programu i posebnim pogodnostima.
UNIQA se također priključila i ekološkoj inicijativi i sudjelovanju u na ovogodišnjem „Green Pavilion“, na kojem će predstaviti poduzete mjere koje imaju za cilj smanjenje negativnog utjecaja na životnu sredinu i podizanje svijesti o značaju ekološki odgovornog ponašanja. U sklopu ove inicijative, UNIQA osiguranje osiguralo je određenu količinu vaučera za besplatno korištenje romobila i električnih bicikala, koji se mogu koristiti za prijevoz između festivalskih lokacija. Također, radi smanjenja automobilskog prometa tijekom trajanja Festivala, UNIQA je omogućila besplatni gradski prijevoz u noćnim terminima.

„Partnerstvo Sarajevo Film Festivala i UNIQA osiguranja početak je dugoročne strateške suradnje u kojoj smo udružili odgovornost i želju za promicanjem umjetnosti i kreativnosti u društvu. Ovaj je Festival platforma za prikazivanje različitih filmskih izraza i pripovijedanja priča, a naša podrška je važna u potpori filmskim stvarateljima u usponu, olakšavanju međukulturalnog dijaloga i poticanju rasta filmske industrije. Zato se iznimno veselimo što ćemo zajedno režirati tu priču i slaviti univerzalni filmski jezik koji nadilazi granice i ujedinjuje zajednice“, rekao je Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE regije.



U sklopu Green Pavilion inicijative koja zagovara ekološke politike koje će filmsku industriju učiniti ekološki odgovornijom, Adel Bahtanović podijelit će s publikom primjere dobrih praksi o uključivanju održivosti u sve segmente poslovanja UNIQA osiguranja, od odgovornog ulaganja i gospodarenja otpadom do pomaganja brojnim projektima u zajednicama u kojima UNIQA posluje.

U skladu sa strategijom UNIQA 3.0. – Sjeme budućnosti UNIQA koristi zajedničku snagu kako bi pomogla društvu i okruženju da se razvijaju na održiv i odgovoran način za budućnost generacija koje dolaze. UNIQA grupa od prošle godine je članica Austrian Green Finance Alliance čime se obvezala da će svoj portfelj učiniti klimatski neutralnim rukovodeći se klimatskim ciljem od 1.5 °C u iz Pariškog sporazuma. UNIQA je i prva osiguravajuća kompanija u Austriji koja je postala član Net Zero Asset Owner Alliance globalnih investitora u sektoru bankarstva i osiguranja koju su pokrenuli Ujedinjeni narodi i  prva koja je plasirala „zelenu“ akciju u vrijednosti od 200 milijuna eura koji će biti uloženi u projekte zaštite klime i životne sredine u Europi i zemljama OECD-a.

Pridruživanje velikim globalnim inicijativama slijede i lokalne inicijative, poput akcije pošumljavanja u kojoj je prošle godine 1700 zaposlenika u čitavoj regiji posadilo više od četiri tisuće sadnica drveća. UNIQA Srbija pridružila se inicijativi za očuvanje i zaštitu pčela koje su jedna od najugroženijih vrsta na Zemlji, UNIQA Hrvatska ove je godine kroz natječaj za donacije podržala male zelene projekte udruga i škola koji kroz konkretne akcije doprinose ljepšem i čišćem okolišu i smanjenju otpada u zajednici.

Kroz takve okolišne, i mnoge druge društveno odgovorne akcije usmjerene pomaganju najranjivijim skupinama u društvu, poput podrške djeci i mladima, UNIQA aktivno utječe na bolji život svojih klijenata, zaposlenika i čitave zajednice u kojoj posluje. Sve buduće inicijative koje će UNIQA organizirati za pomoć i doprinos zajednici i odgovornom ponašanju podržat će i novi brend ambasador UNIQA osiguranja u regiji, Goran Ivanišević. Suradnja s proslavljenim tenisačem i trenerom je, kao i partnerstvo s Festivalom, utemeljena na zajedničkim vrijednostima.

Misija UNIQA osiguranja temelji se na pomoći klijentima da postignu dulji, bolji i sigurniji život, a jedna od najvažnijih vrijednosti koja iz nje proizlazi upravo je odgovornost za zajednicu. Odgovoran pogled na svijet UNIQA osiguranja i Sarajevo Film Festivala najbolji je temelj za višegodišnje partnerstvo i dodatnu vrijednost koju će ono pružiti svim posjetiteljima Festivala.