Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.217.144.32.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA postala član Eurapco asocijacije

Vijesti

UNIQA postala član Eurapco asocijacije


UNIQA Insurance Group AG je ove godine postala stalni član Eurapco asocijacije. Eurapco je strateški savez u kojem osam osiguravajućih društava u Europi surađuje razmjenom znanja, učenjem i razvojem vođenim poslovanjem te zajedničkim inovacijama. Fokus je na digitalnoj transformaciji, digitalizaciji, zdravstvenim inovacijama i održivosti.
Asocijacija se aktivno bavi oblikovanjem budućnosti osiguravateljske industrije. Na više od 300 događanja i sastanaka godišnje zaposlenici partnerskih tvrtki dijele stručnost i najbolje prakse u svim ključnim poslovnim područjima. Cilj Euroapca partnera je ojačati njihovu konkurentnost i sposobnost inovacija, a time i aktivnosti na odgovarajućim lokalnim tržištima. Također je snažan fokus na razvoju rješenja usmjerenih na klijente.

„Ponosni smo što smo stalni partner Eurapco asocijacije. Ovo partnerstvo je u skladu sa našom strategijom UNIQA 3.0, koja se također temelji na suradnji koja nadilazi nacionalne granice, hijerarhije i funkcije. U vremenu brzih promjena i različitih izazova, želimo  zajedno aktivno oblikovati budućnost industrije osiguranja kroz međusobnu razmjenu“, rekao je Wolfgang Kindl, član Upravnog odbora za međunarodna tržišta u UNIQA Insurance Group AG.

Predstavnici Euroapcoa izrazili su veliko zadovoljstvo početkom suradnje s UNIQA osiguranjem, kao jednom od vodećih grupacija osiguranja, te naglasili važnost buduće razmjene znanja, mogućnosti ubrzanja poslovanja i poticanja inovacija, kao i važnost digitalne transformacije i inicijativa usmjerenih na klijente koje će se dodatno promovirati unutar asocijacije.

S više od 50 radnih skupina i širokim rasponom godišnjih aktivnosti, Eurapco mreža pokriva sve aspekte industrije osiguranja. Kao rezultat toga, Asocijacija služi kao platforma za međunarodno umrežavanje i razvoj zaposlenika. To posebno uključuje Eurapco akademiju, koja nudi različite međunarodno orijentirane formate učenja. UNIQA će ovu mogućnost koristiti za dalje usavršavanje svojih zaposlenih. Osim toga, ove proširene mogućnosti za obrazovanje i obuku na međunarodnom nivou povećat će privlačnost osiguravajućih kompanija kao poslodavaca.

Wolfgang Kindl, član Upravnog odbora za međunarodna tržišta u UNIQA Insurance Group AG dodao je: „Suradnja s Eurapcom je odlična platforma za međunarodno umrežavanje i daljnju obuku naših zaposlenika. Ove uzbudljive mogućnosti za obuku i dalje obrazovanje naših stručnjaka na međunarodnoj razini također doprinose našoj atraktivnosti kao poslodavca."

Eurapco asocijaciju čini osam europskih osiguravajućih kompanija: Achmea (NL), Caser (ES), Gothaer (DE), La Mobilière (CH), Länsförsäkringar (SE), LocalTapiola (FIN), Reale Group (IT), UNIQA Group (AT). Zajedno posluju u 35 zemalja i osiguravaju više od 46 milijuna klijenata u Europi, zapošljavaju više od 60.000 ljudi i ostvaruju godišnju bruto premiju od više od 48,5 milijardi eura.