Osiguranje doma

Osiguranje doma

Dom je tamo gdje je srce. Uređujemo ga, brinemo o njemu, u njemu živimo i uvijek mu se vraćamo. Pobrinimo se da naš dom i stvari u njemu budu zaštićeni od nemilih događaja koje ne možemo predvidjeti, ali njihove posljedice možemo ublažiti.

Ugovorite osiguranje doma i sudjelujete u velikoj UNIQA nagradnoj igri!

Bilo da ste ga kupili ili naslijedili ili živite u unajmljenom stanu, osiguranjem ga možete zaštititi od rizika poput provale, požara, izljeva vode, eksplozije… Odaberite paket prema vlastitoj mjeri i rizicima koje želite pokriti i mirno spavajte, znajući da ste se materijalno zaštitili od mogućih šteta. 
Saznaj više
Moja kućica, moja slobodica! Napokon ste ostvarili san o vlastitoj kući, vrtu i dvorištu u kojem će se vaša djeca i kućni ljubimci bezbrižno igrati. Da se vaš san ne bi pretvorio u noćnu moru, zaštitite vašu najvrjedniju imovinu od nemilih događaja. Požar, oluja, udar groma ili provalna krađa mogu u trenutku ugroziti imovinu koju ste godinama gradili i stjecali.
Saznaj više
Posjedujete apartman na moru i iznajmljujete ga gostima. Izloženi ste brojnim neželjenim situacijama od kojih možete imati štete. Kako biste izbjegli imovinsku štetu na vašem objektu, stvarima u njemu ali i imovini vaših gostiju, osigurajte se na vrijeme i mirno pripremite za još jednu uspješnu turističku sezonu.
Saznaj više

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku: