Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.123.20.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Osiguranje doma

Osiguranje doma

Dom je tamo gdje je srce. Uređujemo ga, brinemo o njemu, u njemu živimo i uvijek mu se vraćamo. Pobrinimo se da naš dom i stvari u njemu budu zaštićeni od nemilih događaja koje ne možemo predvidjeti, ali njihove posljedice možemo ublažiti.

Bilo da ste ga kupili ili naslijedili ili živite u unajmljenom stanu, osiguranjem ga možete zaštititi od rizika poput provale, požara, izljeva vode, eksplozije… Odaberite paket prema vlastitoj mjeri i rizicima koje želite pokriti i mirno spavajte, znajući da ste se materijalno zaštitili od mogućih šteta. 
Saznaj više
Moja kućica, moja slobodica! Napokon ste ostvarili san o vlastitoj kući, vrtu i dvorištu u kojem će se vaša djeca i kućni ljubimci bezbrižno igrati. Da se vaš san ne bi pretvorio u noćnu moru, zaštitite vašu najvrjedniju imovinu od nemilih događaja. Požar, oluja, udar groma ili provalna krađa mogu u trenutku ugroziti imovinu koju ste godinama gradili i stjecali.
Saznaj više
Posjedujete apartman na moru i iznajmljujete ga gostima. Izloženi ste brojnim neželjenim situacijama od kojih možete imati štete. Kako biste izbjegli imovinsku štetu na vašem objektu, stvarima u njemu ali i imovini vaših gostiju, osigurajte se na vrijeme i mirno pripremite za još jednu uspješnu turističku sezonu.
Saznaj više

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku: