Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.162.171.242.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost


>UNIQA online prijava štete!

Radost života

Pozivamo sve udruge, ustanove i društva koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promiču različitost i toleranciju, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška.

Prijavi projekt


UNIQA u zajednici

UNIQA osiguranje u svom se poslovanju zalaže za pružanje „radosti života“ na kojoj se temelji naša društvena odgovornost. Kao tvrtka odgovorni smo za vrhunsku kvalitetu svojih usluga i svakodnevno poslovanje. Dobro znamo kako naša odgovornost prelazi okvire tih granica jer želimo biti odgovorni građani, dobri susjedi i dati doprinos zajednicama u kojima poslujemo i živimo.
 
 

Mi ispunjavamo obećanja: podrška djeci

Kao što se želimo istaknuti i razlikovati od drugih, biti korak ispred i ponuditi klijentima vrhunsku uslugu, najponosniji smo kada svoju posvećenost sigurnosti te brigu za zajednicu možemo povezati s potrebama djece. Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u sigurno i sretno djetinjstvo dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.

 


 

Mi smo iskreni i otvoreni: humanitarni projekti

Transparentnost u poslovanju prenosimo i na našu društvenu odgovornost. Neposrednom komunikacijom javnosti možemo približiti koristi od naše djelatnosti. Ponosni smo kada pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

 


 

Mi oblikujemo: ulaganje u obrazovanje

Kroz inovativne proizvode i usluge postavljamo nove standarde na tržištu, a kroz Radost života upravo takve projekte potičemo. Pomicanje granica obrazovanja, novi izazovi, više prakse i učenja iz iskustva i upoznavanja s dobrom poslovnom praksom glavni su kriteriji vrednovanja projekata u obrazovanju.
 

 

Mi nadahnjujemo: podrška kulturi i sportu

Nastojimo doprinijeti zajednici u različitim segmentima društvenog života te smatramo kako je izuzetno važno ulagati u razvoj kulture i sporta u Hrvatskoj. Sportska smo nacija koja se diči fantastičnim uspjesima koji su rezultat najviše njihova rada i truda. Podržavanjem malih sportskih klubova i projekata potičemo na bavljenje sportom djecu i mlade kojima to u njihovoj sredini nije omogućeno i nisu imala prilike iskazati svoj talent.

 

 

 

 

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi