Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.215.159.156.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost


>UNIQA online prijava štete!

Radost života

Pozivamo sve udruge, ustanove i društva koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promiču različitost i toleranciju, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška.

Prijavi projekt


UNIQA i društveno odgovorno poslovanje

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ na koji se svake godine mogu prijaviti vrtići, škole i udruge s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Donirajući odabrane projekte, nastavljamo pratiti njihovu realizaciju i objavljujemo priče o njima.
 

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8:00 - 19:00h
Procjena štete: 8:00 - 18:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

ANGAŽMAN U ZAJEDNICI

humanitarni projekti
podrška obrazovanju
sport i kultura
angažman zaposlenika
NAŠE VRIJEDNOSTI


Mi smo iskreni i otvoreni: humanitarni projekti

Transparentnost u poslovanju prenosimo i na našu društvenu odgovornost. Neposrednom komunikacijom javnosti možemo približiti koristi od naše djelatnosti. Ponosni smo kada pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.


 


 

Mi ispunjavamo obećanja: podrška djeci

Kao što se želimo istaknuti i razlikovati od drugih, biti korak ispred i ponuditi klijentima vrhunsku uslugu, najponosniji smo kada svoju posvećenost sigurnosti te brigu za zajednicu možemo povezati s potrebama djece. Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u sigurno i sretno djetinjstvo dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.

 

 


 

Mi mijenjamo: ulaganje u obrazovanje

Kroz inovativne proizvode i usluge postavljamo nove standarde na tržištu, a kroz Radost života upravo takve projekte potičemo. Pomicanje granica obrazovanja, novi izazovi, više prakse i učenja iz iskustva i upoznavanja s dobrom poslovnom praksom glavni su kriteriji vrednovanja projekata u obrazovanju.
 

 


 

Mi nadahnjujemo: podrška kulturi i sportu

Nastojimo doprinijeti zajednici u različitim segmentima društvenog života te smatramo kako je izuzetno važno ulagati u razvoj kulture i sporta u Hrvatskoj. Sportska smo nacija koja se diči fantastičnim uspjesima koji su rezultat najviše njihova rada i truda. Podržavanjem malih sportskih klubova i projekata potičemo na bavljenje sportom djecu i mlade kojima to u njihovoj sredini nije omogućeno i nisu imala prilike iskazati svoj talent.
UNIQA potvrdila da je prijatelj kupaca
U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom certifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend, UNIQA osiguranje pristupilo je 2015. godine, potvrdivši time iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima. Danas je certifikat obnovljen, što znači da su klijenti prepoznali visoke standarde poslovanja Društva.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, UNIQA se obvezala u svom poslovanju stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog klijenta, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najvišu razinu kvalitete općenito.

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače roba i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.