Društvena odgovornost - UNIQA osiguranje
Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 34.204.179.0.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost


>UNIQA online prijava štete!

Radost života

Pozivamo sve udruge, ustanove i društva koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promiču različitost i toleranciju, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška.

Prijavi projekt


UNIQA i društveno odgovorno poslovanje

Naša je misija pružiti našim klijentima više sigurnosti i slobode, a time i više radosti u životu, kroz naše proizvode i usluge. Saželi smo to u jezgrovitu misiju: sigurniji, bolji i duži život. Tu poruku prenosimo i u naše svakodnevno poslovanje, vodeći se odgovornošću prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima i zajednici u kojoj živimo i djelujemo. Zbog toga nastojimo podržati najranjivije u našem društvu, prvenstveno djecu i mlade jer je ulaganje u njih najbolja investicija. Činimo to kroz natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ na koji se svake godine mogu prijaviti vrtići, škole i udruge s projektima za koje trebaju podršku, ali i kroz brojne druge aktivnosti i projekte koje podržavamo. Donirajući odabrane projekte, nastavljamo pratiti njihovu realizaciju i objavljujemo priče o njima.
 

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8:00 - 19:00h
Procjena štete: 8:00 - 18:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

ANGAŽMAN U ZAJEDNICI

humanitarni projekti
podrška obrazovanju
sport i kultura
angažman zaposlenika
NAŠE VRIJEDNOSTI


Mi smo iskreni i otvoreni: humanitarni projekti

Transparentnost u poslovanju prenosimo i na našu društvenu odgovornost. Neposrednom komunikacijom javnosti možemo približiti koristi od naše djelatnosti. Ponosni smo kada pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.


 


 

Mi ispunjavamo obećanja: podrška djeci

Kao što se želimo istaknuti i razlikovati od drugih, biti korak ispred i ponuditi klijentima vrhunsku uslugu, najponosniji smo kada svoju posvećenost sigurnosti te brigu za zajednicu možemo povezati s potrebama djece. Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u sigurno i sretno djetinjstvo dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.

 

 


 

Mi mijenjamo: ulaganje u obrazovanje

Kroz inovativne proizvode i usluge postavljamo nove standarde na tržištu, a kroz Radost života upravo takve projekte potičemo. Pomicanje granica obrazovanja, novi izazovi, više prakse i učenja iz iskustva i upoznavanja s dobrom poslovnom praksom glavni su kriteriji vrednovanja projekata u obrazovanju.
 

 


 

Mi nadahnjujemo: podrška kulturi i sportu

Nastojimo doprinijeti zajednici u različitim segmentima društvenog života te smatramo kako je izuzetno važno ulagati u razvoj kulture i sporta u Hrvatskoj. Sportska smo nacija koja se diči fantastičnim uspjesima koji su rezultat najviše njihova rada i truda. Podržavanjem malih sportskih klubova i projekata potičemo na bavljenje sportom djecu i mlade kojima to u njihovoj sredini nije omogućeno i nisu imala prilike iskazati svoj talent.
UNIQA potvrdila da je prijatelj kupaca
U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom certifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend, UNIQA osiguranje pristupilo je 2015. godine, potvrdivši time iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima. Danas je certifikat obnovljen, što znači da su klijenti prepoznali visoke standarde poslovanja Društva.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, UNIQA se obvezala u svom poslovanju stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog klijenta, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najvišu razinu kvalitete općenito.

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače roba i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.