Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.123.20.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost


Radost života - prijavite projekt za koji vam treba podrška

Pozivamo sve udruge, ustanove i društva koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, osobito djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promiču različitost i toleranciju, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška.  

UNIQA u zajednici

UNIQA osiguranje u svom se poslovanju zalaže za pružanje „radosti života“ na kojoj se temelji naša društvena odgovornost. Kao tvrtka odgovorni smo za vrhunsku kvalitetu svojih usluga i svakodnevno poslovanje. Dobro znamo kako naša odgovornost prelazi okvire tih granica jer želimo biti odgovorni građani, dobri susjedi i dati doprinos zajednicama u kojima poslujemo i živimo.
 
 

Mi ispunjavamo obećanja - podrška djeci

Najponosniji smo kada svoju posvećenost sigurnosti te brigu za zajednicu možemo povezati s potrebama djece. Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u sigurno i sretno djetinjstvo dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.

 


 

Mi smo iskreni i otvoreni: edukativni i humanitarni projekti

Neposredan način u komunikaciji omogućava nam da javnosti približimo koristi od naše djelatnosti. Ponosni smo kada putem svakodnevnog poslovanja pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

 


 

Mi oblikujemo - ulaganje u obrazovanje

Pružamo podršku projektima uz pomoć kojih je studentima već za vrijeme studija omogućeno upoznavanje s poslovnim okruženjem i izazovima koje ono donosi. Povezivanje mladih obrazovanih ljudi s kvalitetnim budućim poslodavcima doprinosi sprečavanju odlaska vrhunskih mladih osoba iz naše zemlje, što će u konačnici pomoći cjelokupnom razvoju gospodarstva.
 

 

Mi nadahnjujemo: podrška kulturi i sportu

Nastojimo doprinijeti zajednici u različitim segmentima društvenog života te smatramo kako je izuzetno važno ulagati u razvoj kulture i sporta u Hrvatskoj.

 

 

 

 

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi