UNIQA grupa

UNIQA grupa

O UNIQA grupi


UNIQA grupa jedna je od vodećih osigurateljnih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi. Grupa posluje putem 40 tvrtki u 19 zemalja u kojima zauzima visoko mjesto na ljestvici vodećih osiguratelja. UNIQA zapošljava preko 21.000 zaposlenika i ekskluzivnih prodajnih partnera, koji se brinu za više od 10 milijuna klijenata. Grupa je drugi najveći osiguratelj u Austriji s 22% tržišnog udjela, čije dionice kotiraju na bečkoj burzi te su sastavni dio ATX indeksa.
 
UNIQA grupa nudi sve vrste životnih i neživotnih osiguranja čime pruža sigurnost svojim klijentima u svim situacijama. UNIQA kontinuirano osluškuje želje svojih klijenata kako bi im pružila osigurateljne proizvode u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima. Stručnjaci iz UNIQA grupe svakodnevno su na raspolaganju u prodajnim uredima diljem Austrije te srednje i istočne Europe. Njihovu su predanost prepoznali i klijenti zbog čega je UNIQA u Austriji već nekoliko puta proglašena brandom (robnom markom) kojoj klijenti najviše vjeruju.

UNIQA Group.com

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

Grupu čini UNIQA logo

40

tvrtki

Posluje u UNIQA zemlje

19

zemalja

Zapošljava preko UNIQA tvrtke

21.000

zaposlenika i ekskluzivnih prodajnih partnera

Brine se za UNIQA klijenti

10

milijuna klijenata

UNIQA u srednjoj i istočnoj Europi

UNIQA posluje u 19 zemalja: Austrija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna gora, Češka, Hrvatska, Italija, Kosovo, Lihtenštajn, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Švicarska i Ukrajina.


Saznajte više