Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.235.60.197.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Kasko osiguranje

Kasko osiguranje

Kasko osiguranje vozila u vlasništvu vaše tvrtke omogućuje vam da dobijete naknadu za materijalnu štetu nastalu u prometnoj nezgodi ikoju je uzrokovao zaposlenik tvrtke. Polica kasko osiguranja pokriva i mnoge druge materijalne štete: provalu, krađu vozila, elementarne nepogode te lom stakla.

PROMETNA NEZGODA


 •  sudar, udar, prevrtanje, iskliznuće, survavanje, oštećenje vozila nastalo u prometu
 •  pogonska šteta nastala nakon krađe

FLEXA


 •  požar
 •  udar groma
 •  pad zrakoplova

KRAĐA VOZILA


 •  krađa, provalna krađa
 •  razbojstvo, razbojnička krađa ili protupravno oduzimanje vozila
 •  smatra se da je vozilo nestalo ako se ne pronađe u roku od 30 dana, računajući od dana prijave nestanka vozila nadležnoj policijskoj postaji
 •  neovlašteno korištenje vozila

VANDALIZAM


 •  štete nastale zlonamjernim činom treće osobe kojim je prouzročeno oštećenje i/ili uništenje vozila
 •  primjer štete: grebanje oštrim predmetom, bacanje boje na automobil, probušena guma

PRIRODNE NEPOGODE


 •  tuča
 •  direktan udar groma
 •  snježne lavine, pritisak snijega
 •  oluja
 •  odron stijene/udar kamena
 •  klizanje tla
 •  poplave, bujice i visoke vode

OSTALA POKRIĆA


 •  pad ili udarac nekog predmeta
 •  štete na parkiralištu
 •  oštećenja tapeciranih dijelova uzrokovanih prilikom pružanja pomoći osobama koje su ozlijeđene u prometnoj nesreći ili na neki drugi način
 •  pad snijega s krova
 •  požar na kablovima
 •  nalet divljači i domaćih životinja
 •  životinjski ugrizi
 •  manifestacija ili demonstracija

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!
ISKUSTVA KORISNIKA
Globaldizajn zgrada

Kod UNIQA osiguranja osigurali smo sva vozila Globaldizajna. UNIQA je prepoznala vrijednost i značaj automobila za naše poslovanje te dokazala da je partner koji ispunjava sva dana obećanja.

Quote Quote
Aleksandar Varga, direktor tvrtke Globaldizajn
PREGLED PAKETA
PREMIUM OPTIMAL KOMPAKT STANDARD BASIC
Prometna nezgoda
Flexa
   
Prirodne nepogode
   
Ostala pokrića
     
Krađa
     
Vandalizam
     
Dopunska pokrića uz kasko osiguranje:
Pokriće jedne besplatne usluge popravka na cesti, jedne besplatne usluge prijevoza vozila od mjesta nesreće odnosno pronalaska vozila do najbliže radionice ili servisa i usluge čuvanja vozila do 7 dana.
Lom i oštećenje standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, osim stakala na svjetlima i zrcalima: obuhvaća štete od loma (uključujući napuknuće i raspuknuće) na vjetrobranskom (prednjem), zadnjem i bočnim staklima bez obzira na uzrok štete. Staklo je također stakleni krov (panorama).
Osiguranje troškova pravne zaštite:pokriva troškove zastupanja osiguranika u kaznenom ili prekršajnom postupku koji je protiv njega pokrenut radi prometne nezgode, koju je skrivio kao i troškove kaznenog ili prekršajnog postupka koje mora snositi osiguranik. Novčane kazne izrečene u tim postupcima nisu u pokriću
Osiguranje od nezgode za vozače i putnike u motornim vozilima: osiguranje koje omogućava isplatu štete vozaču i suvozačima u slučaju smrti ili trajnog invaliditeta kao posljedice te prometne nezgode. Vozač i putnici će dobiti isplatu bez obzira na to tko je skrivio prometnu nezgodu jedino uz uvjet da je došlo do spomenutih posljedica.
Trošak najma osobnog ili kombi vozila ako je vozilo osiguranika uništeno, nestalo ili oštećeno. U slučaju sudara s drugim vozilom, u mogućnosti ste koristiti zamjensko vozilo i to odmah nakon procjene štete 
 
VAŽNO JE ZNATI
#ostanidoma

 

ŠTO NIJE POKRIVENO KASKO OSIGURANJEM?

Kasko osiguranjem ne možete dobiti odštetu ako vam se pokvari motor vozila ili ako napravite štetu upravljajući vozilom bez vozačke dozvole. Također, kasko ne vrijedi ako ste štetu prouzročili vozeći pod utjecajem alkohola ili narkotika ili ako ste je namjerno izazvali.

Ako u vaše vozilo niste ugradili opremu propisanu Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i doživite nezgodu, također nemate pravo na naknadu štete. U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna od 15.11. tekuće godine do 15.04. iduće godine. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika.

Pokriće prometna nezgoda ne pokriva štete uzrokovane potresom ili udarom životinje, kao ni štetu koju je vašem vozilu na parkiralištu nanio nepoznati počinitelj. Trebate znati i da pokriće od krađe vozila ili provale u vozilo ne vrijedi ako ste ga ostavili otključanog ili ste na neki drugi način olakšali krađu ili je čak fingirali.

Ostala isključenja detaljno su opisana u Općim uvjetima za kasko osiguranje

PRIJAVA ŠTETE
 1. KAKO PRIJAVITI ŠTETU?
  Štetu na vozilu možete prijaviti online ili pozivom na 01 6324 200.
 2. BROJ ODŠTETNOG ZAHTJEVA
  Nakon što prijavite štetu, obavijestit ćemo vas o broju odštetnog zahtjeva pod kojim se šteta vodi u našim poslovnim podacima. Radi bržeg odgovora na vaša moguća dodatna pitanja, molimo vas da se u komunikaciji vezanoj za zahtjev pozivate na broj predmeta. Kad se radi o štetama, preporučujemo obratiti se na e-mail prijava.stete@uniqa.hr.
 3. PROCJENA ŠTETE
  Kada se radi o materijalnoj šteti, procjena na vozilima obavlja se u našim procjenilištima za pokretna vozila, a za nepokretna ćemo vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i mjestu procjene. Procjena ostalih imovinskih šteta radi se prema dogovoru.
  Kod tjelesnih povreda moguće je da ćete biti pozvani na liječnički pregled o čemu ćete biti obaviješteni pisanim putem najkasnije 20 dana od prijave štete. 
 4. DODATNA DOKUMENTACIJA
  Ako su za rješenje vašeg odštetnog zahtjeva potrebne dodatne informacije ili dokumentacija, o tome ćemo vas obavijestiti, a dokumentaciju nam možete poslati na e-mail prijava.stete@uniqa.hr, poštom na adresu Planinska 13a Zagreb ili dostaviti na neko od naših prodajnih mjesta.
 5. ISPLATA ODŠTETE
  Prilikom prijave štete, svakako navedite broj bankovnog računa (IBAN) na koji želite da vam se isplati naknada. Odluku o vašem zahtjevu uputit ćemo vam pisanim putem, poštom ili e-mailom, ovisno o tome što ste odabrali u prijavi.

  U navedenom roku isplatiti ćemo nesporni iznos naknade ako ne bude moguće obračunati ukupnu štetu. Uz odštetni zahtjev dužni ste priložiti svu dokumentaciju potrebnu za njegovo rješavanje, a kako bi ubrzali rješavanje istog. Ako odštetni zahtjev ne sadrži svu potrebnu dokumentaciju, a UNIQA d.d. istu nije u mogućnosti pribaviti, pozivamo Vas na dostavu tražene dokumentacije jer u protivnom nećemo biti u mogućnosti riješiti Vaš odštetni zahtjev. Vaše je pravo podnijeti prigovor na kojeg smo Vam dužni pisano odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimanja istog.