Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 44.201.97.0.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Kasko osiguranje

Kasko osiguranje

Skrivite li prometnu nezgodu, vaša polica obveznog autoosiguranja podmirit će troškove štete na tuđoj imovini i ozlijeđenih osoba. Ako je vaš automobil oštećen, štetu podmirujete sami. Ugovorite li kasko osiguranje, imate pravo na podmirenje štete na vlastitom vozilu čak i ako ste vi uzrokovali prometnu nezgodu. Kasko pokriva i razne druge rizike, od prirodnih nepogoda pa sve do krađe vozila i vandalizma.

Za razliku od police autoosiguranja, policu kasko osiguranja možete prilagoditi svojim potrebama i mogućnostima. Možete odabrati puno kasko pokriće, što znači da je vaš automobil zaštićen od različitih rizika ili jedan od paketa s pokrićima koji odaberete. 

Prednosti UNIQA digitalnog kasko osiguranja

 

 • inovativna pokrića
 • mogućnost potpuno digitalnog ugovaranja - bez posjeta poslovnici osiguranja, bez papirologije, bez razgovora s agentom
 • dodatna pokrića po vašoj mjeri - odaberite ona koja prate vaše potrebe kao vozača
 • jasan i jednostavan proces ugovaranja
 • uvijek dostupno - osigurati se možete od 0-24h, 7 dana u tjednu
 • mogućnost prijave štete online

Ugovorite kasko policu u samo nekoliko koraka, brzo i jednostavno!
Unesite registraciju automobila, odaberite dodatna pokrića, uplatite potreban iznos i polica stiže na vašu e-mail adresu.

Saznajte cijenu

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!
Osnovna pokrića kasko osiguranja:
 sudar, udar, prevrtanje, iskliznuće, survavanje, oštećenje vozila nastalo u prometu
 pogonska šteta nastala nakon krađe
 •  požar 
 •  udar groma
 •  pad zrakoplova
 •  krađa, provalna krađa
 •  razbojstvo, razbojnička krađa ili protupravno oduzimanje vozila
 •  smatra se da je vozilo nestalo ako se ne pronađe u roku od 30 dana, računajući od dana prijave nestanka vozila nadležnoj policijskoj postaji
 •  neovlašteno korištenje vozila
 •  štete nastale zlonamjernim činom treće osobe kojim je prouzročeno oštećenje i/ili uništenje vozila
 •  primjer štete: grebanje oštrim predmetom, bacanje boje na automobil, probušena guma
 •  tuča
 •  direktan udar groma
 •  snježne lavine, pritisak snijega
 •  oluja
 •  odron stijene/udar kamena
 •  klizanje tla
 •  poplave, bujice i visoke vode
 •  pad ili udarac nekog predmeta
 •  štete na parkiralištu
 •  oštećenja tapeciranih dijelova uzrokovanih prilikom pružanja pomoći osobama koje su ozlijeđene u prometnoj nesreći ili na neki drugi način
 •  pad snijega s krova
 •  požar na kablovima
 •  nalet divljači i domaćih životinja
 •  životinjski ugrizi
 •  manifestacija ili demonstracija
Saznajte više o dodatnim pokrićima uz kasko osiguranje
NAJBOLJA OPCIJA: Pokriva oštećenja novih guma do 3 godine starosti na novom ili rabljenom vozilu koja nisu proizašla iz prometne nesreće već su uzrokovane opasnostima na cesti kao što su staklo, metal, rupe i dr. 
Saznajte više
Pomoć u slučaju manjih popravaka na mjestu događaja, nedostatka goriva, gubitka ključeva, usluge vuče, smještaja u slučaju popravaka, vuče u 5 zemalja regije.
Saznajte više
Ovim osiguranjem možete zaštititi sebe i sve putnike u automobilu, uključujući i kućne ljubimce. U pokriću su trajni invaliditet, smrt uslijed nezgode te medicinski troškovi kućnog ljubimca ozlijeđenoj u prometnoj nesreći ili naknada za njegovo uginuće.
Saznajte više
Pokriva troškove zastupanja osiguranika u kaznenom ili prekršajnom postupku pokrenutom protiv njega zbog prometne nezgode, koju je prouzročio ili kojoj je pridonio.
Saznajte više
Pokriva se trošak najma drugog osobnog vozila za vrijeme popravka osiguranog vozila zbog oštećenja uzrokovanih sudarom s drugim vozilom. 
Saznajte više
Pokriće loma strojeva od iznenadnih, slučajnih i nepredviđenih pojava, što dovodi do potrebe za popravkom ili zamjenom strojeva
Saznajte više
VAŽNO JE ZNATI
#ostanidoma

 

ŠTO NIJE POKRIVENO KASKO OSIGURANJEM?

Kasko osiguranjem ne možete dobiti naknadu  zbog kvara vozila ili ako  šteta nastane za vrijeme vožnje bez odgovarajuće vozačke dozvole . Također, kasko osiguranje ne pokriva štete nastale na vozilu kojim upravlja vozač pod utjecajem alkohola ili narkotika, ili ako je šteta izazvana namjerno. Ako vozite bez opreme opreme propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i doživite nezgodu, također nemate pravo na naknadu štete iz kasko osiguranja. 

Kasko pokriće ne pokriva štete uzrokovane potresom. Trebate znati i da pokriće od krađe vozila ili provale u vozilo ne vrijedi ako ste ga ostavili otključanog ili ste na neki drugi način olakšali krađu.

Ostala isključenja detaljno su opisana u Općim uvjetima za kasko osiguranje cestovnih motornih vozila. 
 

PRIJAVA ŠTETE
 1. KAKO PRIJAVITI ŠTETU?
  Štetu na vozilu možete prijaviti online ili pozivom na 01 6324 200.
 2. BROJ ODŠTETNOG ZAHTJEVA
  Nakon što prijavite štetu, obavijestit ćemo vas o broju odštetnog zahtjeva pod kojim se šteta vodi u našim poslovnim podacima. Radi bržeg odgovora na vaša moguća dodatna pitanja, molimo vas da se u komunikaciji vezanoj za zahtjev pozivate na broj predmeta. Kad se radi o štetama, preporučujemo obratiti se na e-mail prijava.stete@uniqa.hr.
 3. PROCJENA ŠTETE
  Kada se radi o materijalnoj šteti, procjena na vozilima obavlja se u našim procjenilištima za pokretna vozila, a za nepokretna ćemo vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i mjestu procjene. Procjena ostalih imovinskih šteta radi se prema dogovoru.
  Kod tjelesnih povreda moguće je da ćete biti pozvani na liječnički pregled o čemu ćete biti obaviješteni pisanim putem najkasnije 20 dana od prijave štete. 
 4. DODATNA DOKUMENTACIJA
  Ako su za rješenje vašeg odštetnog zahtjeva potrebne dodatne informacije ili dokumentacija, o tome ćemo vas obavijestiti, a dokumentaciju nam možete poslati na e-mail prijava.stete@uniqa.hr, poštom na adresu Planinska 13a Zagreb ili dostaviti na neko od naših prodajnih mjesta.
 5. ISPLATA ODŠTETE
  Prilikom prijave štete, svakako navedite broj bankovnog računa (IBAN) na koji želite da vam se isplati naknada. Odluku o vašem zahtjevu uputit ćemo vam pisanim putem, poštom ili e-mailom, ovisno o tome što ste odabrali u prijavi.

  U navedenom roku isplatiti ćemo nesporni iznos naknade ako ne bude moguće obračunati ukupnu štetu. Uz odštetni zahtjev dužni ste priložiti svu dokumentaciju potrebnu za njegovo rješavanje, a kako bi ubrzali rješavanje istog. Ako odštetni zahtjev ne sadrži svu potrebnu dokumentaciju, a UNIQA d.d. istu nije u mogućnosti pribaviti, pozivamo Vas na dostavu tražene dokumentacije jer u protivnom nećemo biti u mogućnosti riješiti Vaš odštetni zahtjev. Vaše je pravo podnijeti prigovor na kojeg smo Vam dužni pisano odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimanja istog.