Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.215.159.156.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Osiguranje imovine

Osiguranje imovine

Dom je tamo gdje je srce. Uređujemo ga, brinemo o njemu, u njemu živimo i uvijek mu se vraćamo. Pobrinimo se da naš dom i stvari u njemu budu zaštićeni od nemilih događaja koje ne možemo predvidjeti, ali njihove posljedice možemo ublažiti.

Bilo da ste ga kupili ili naslijedili ili živite u unajmljenom stanu, osiguranjem ga možete zaštititi od rizika poput provale, požara, izljeva vode, eksplozije… Odaberite paket prema vlastitoj mjeri i rizicima koje želite pokriti i mirno spavajte, znajući da ste se materijalno zaštitili od mogućih šteta. 
Saznaj više
Moja kućica, moja slobodica! Napokon ste ostvarili san o vlastitoj kući, vrtu i dvorištu u kojem će se vaša djeca i kućni ljubimci bezbrižno igrati. Da se vaš san ne bi pretvorio u noćnu moru, zaštitite vašu najvrjedniju imovinu od nemilih događaja. Požar, oluja, udar groma ili provalna krađa mogu u trenutku ugroziti imovinu koju ste godinama gradili i stjecali.
Saznaj više
Posjedujete apartman na moru i iznajmljujete ga gostima. Izloženi ste brojnim neželjenim situacijama od kojih možete imati štete. Kako biste izbjegli imovinsku štetu na vašem objektu, stvarima u njemu ali i imovini vaših gostiju, osigurajte se na vrijeme i mirno pripremite za još jednu uspješnu turističku sezonu.
Saznaj više

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8:00 - 19:00h
Procjena štete: 8:00 - 18:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Ono što volimo, to i osiguramo

Ugovorite osiguranje vaše privatne imovine (kuće, stana, vikendice ili apartmana) i poslovne imovine (obrta ili tvrtke) uz 10 posto popusta #stovolimosiguram