Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.80.123.20.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Osiguranje za studente

Osiguranje za studente

Život je nepredvidiv. Načinjen je od uspona i padova, baš kao i tvoj uspjeh na faksu. Ipak, dobre odluke čine razliku. Osiguranje je jedna od njih. Na njega možeš računati kad ti netko ukrade pršut koji ti je mama poslala. Za slučaj da se ozlijediš ili razboliš, isplaćuje ti odštetu i pokriva troškove liječenja. Razmisli i donesi dobru odluku. Osiguraj se za manje od 37 kuna mjesečno. Moguće je. Čitaj dalje.

Pakiraj kofere

godišnje putno osiguranje

17 kn/mjesečno

Nije da te tjeramo, previše mladih ionako odlazi dobrovoljno. Planiraš li putovanje, prije trpanja stvari u kofer koje ti trebaju i koje ti ne trebaju, razmisli o onom što ti stvarno treba. Ugovori godišnje putno koje pokriva sva tvoja putovanja i bezbrižno mijenjaj odredišta. Ne beri brigu za nezgodu koja te može zadesiti dok jašeš slona ili skačeš bungee. Ako te zaboli zub dok se pentraš po Eiffelovom tornju ili u Barceloni i grickaš tapase, osiguranje ti pokriva trošak zubara. Jednom se živi, ali kad već riskiraš, razmisli o tome da dio rizika prebaciš na osiguranje.

Dom je tamo gdje su tvoje stvari

osiguranje kućanstva

9,30 kn/mjesečno

Bilo da živiš u unajmljenom stanu ili u studentskom domu, možeš osigurati svoje stvari. Kad vidiš što se sve može dogoditi tvojoj omiljenoj zbirci CD-a, ljubavnih pisama ili Alan Ford stripova koje skupljaš od djetinjstva, požurit ćeš ih zaštititi. Požar, provala, izljev vode, sve te opasnosti prijete tvojoj vrijednoj imovini. Tu je i privatna odgovornost, a to znači da se u paketu s osiguranjem najdražih stvari osiguravaš i od moguće štete koju svojim postupcima možeš nanijeti drugima. Znaš za sintagmu „slon u staklarni“? Kad doživiš situaciju u kojoj svojom nepažnjom uništiš tuđu imovinu – recimo u trgovini porušiš čitav red staklenki s krastavcima i ajvarom, znat ćeš o čemu pričamo. Dobro dok je salata u pitanju, a ne recimo, murano staklo u Veneciji. Ali da, pokrivene su i nesmotrenosti van granica Lijepe naše! Da ti se ne dogodi nagli gubitak solventnosti, ugovori osiguranje kućanstva i izaberi pokriće od kojeg najviše strepiš.

„slomi nogu“

osiguranje od nezgode

10 kn/mjesečno

Kaže se „slomi nogu“ kad nekom poželiš sreću. Na ispitu ili na spoju. Kad se to stvarno dogodi, nastaju ozbiljni problemi s mobilnošću, pohađanjem predavanja i društvenim životom. O liječničkim troškovima da ne govorimo. Ako ugovoriš osiguranje od nezgode, a nesretnim slučajem završiš u bolnici, imaš pravo na bolničku dnevnicu. U slučaju trajnog invaliditeta dobivaš značajnu naknadu.

Dopuni svoje zdravstveno

dopunsko zdravstveno osiguranje

65 kn/mjesečno

Ako si izvanredni student, ne brini, imamo za tebe osiguranje koje brine o tvom zdravlju. Dopunsko pokriva troškove participacije za liječničke preglede, dijagnostičke pretrage ili boravak u bolnici, ali i za A i B listu lijekova u ljekarni.

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200
UNIQA Non-Stop 0-24h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: 8.00 - 19.00

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

KOL'KO TO KOŠTA i KAKO SE UGOVARA?
 1. Zašto ugovoriti osiguranje?
  Vjerovao/la ili ne, svoju imovinu možeš zaštititi već za 9,3 kune mjesečno! Za cijenu jedne kave u kafiću možeš bezbrižno ostaviti svoje dragocjenosti cimeru na brigu, a ako putem slomiš nogu, dobit ćeš odštetu. Osiguranje od nezgode možeš ugovoriti za samo 10 kuna mjesečno. Javi nam se!
 2. Koje su prednosti ugovaranja UNIQA police osiguranja?
  Za cijenu jedne kave u kafiću možeš bezbrižno ostaviti svoje dragocjenosti cimeru na brigu, a ako putem slomiš nogu, dobit ćeš odštetu.
 1. Kako mogu ugovoriti policu?
  Pogledaj našu ponudu i izaberi svoju kombinaciju. A onda lijepo zatraži ponudu i javit će ti se naš savjetnik! Stvarno, ne trebaš nigdje ići s papirima, no ako ti treba nešto dodatno pojasniti, nazovi nas.
 2. Zašto se trebam osigurati dok putujem?
  Putno osiguranje štiti te od eventualnih nezgoda na putu. Ako pokvariš želudac ili te zaboli zub u stranoj zemlji, osiguranje ti omogućuje liječničku pomoć.
 
Za brže i lakše ugovaranje osiguranja ponudu najprije spremi na svoje računalo te ispunjenu pošalji na info@uniqa.hr ili u PDF koristi opciju "Pošalji mailom". 
DODATNE INFORMACIJE
 • osigurati se mogu svi studenti neovisno o tome koliko su stari
 • polica se može ugovoriti na trajanje od jedne godine
 • najniži iznos premije je 9,3 kn/mjesečno
„Život je ono što se događa dok vi radite druge planove.“
John Lennon