Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 44.222.104.206.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
E komunikacija

E komunikacija


Zaprimanje obavijesti i računa emailom

Zaprimanje obavijesti i računa emailom

Aktivirajte elektroničku komunikaciju već danas i svoje račune primajte na e-mail adresu. 
Primanje računa putem e-maila je praktičnije, štedi vrijeme i novac te je bolje za okoliš. 

Nakon što vam računi stignu na e-mail, platiti ih možete online putem svojeg korisničkog računa na portalu za klijente mojaUNIQA ili nekim drugim, vama preferiranim, načinom. 

Potrebno je samo ispuniti osobne podatke niže. Nakon toga će vam na upisani e-mail stići mail koji je potrebno potvrditi i to je to!  

Osobni podaci
Suglasnost
  Dobrovoljno dajem društvu UNIQA osiguranju d.d. (u daljnjem tekstu Društvo), Zagreb, Planinska 13A, OIB: 75665455333, odobrenje da svu predugovornu i ugovornu dokumentaciju, račune i druge pisane obavijesti u vezi svih trenutnih i budućih ugovora o osiguranju kod kojih imam svojstvo ugovaratelja osiguranja izda i meni pošalje u elektroničkom obliku na gore naznačenu adresu elektroničke pošte, pri čemu se ova izjava istodobno smatra mojom suglasnošću za prihvat predugovorne i ugovorne dokumentacije, računa i drugih pisanih obavijesti Društva poslanih na opisani način, uz istodobno odricanje od dostave predugovorne i ugovorne dokumentacije, računa i drugih obavijesti Društva u otisnutom obliku na papiru pismovnom pošiljkom.

  Potvrđujem kako sam upoznat da se dostava predugovorne i ugovorne dokumentacije, računa i drugih pisanih obavijesti Društva temeljem ove suglasnosti smatra izvršenom upućivanjem elektroničke pošte od strane Društva na gore naznačenu adresu elektroničke pošte, a trenutkom njihove dostave smatra se trenutak njihovog upućivanja od strane Društva.

  Potvrđujem da sam prije davanja ove suglasnosti obaviješten da sam o svakoj promjeni gore naznačene adrese elektroničke pošte dužan obavijestiti Društvo te da imam pravo u svakom trenutku povući ovu suglasnost i zatražiti dostavu dokumentacije na papiru.

Društvo zadržava pravo izdavanja predugovorne i ugovorne dokumentacije, računa i drugih pisanih obavijesti i u otisnutom obliku na papiru te njihovog upućivanja pismovnom pošiljkom.
Iz komunikacije putem elektroničke pošte izuzete su izjave, obavijesti, potvrde i sl. koje temeljem propisa, odredbi ugovora o osiguranju ili pravila osiguratelja moraju biti u pisanom obliku na papiru.
Davanjem gore naznačene adrese elektroničke pošte potvrđujem da raspolažem redovitim pristupom internetu.

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi