Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.235.65.220.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
E komunikacija

E komunikacija


Zaprimanje obavijesti i računa emailom

Zaprimanje obavijesti i računa emailom

Aktivirajte elektroničku komunikaciju već danas i svoje račune primajte na e-mail adresu. 
Primanje računa putem e-maila je praktičnije, štedi vrijeme i novac te je bolje za okoliš. 

Nakon što vam računi stignu na e-mail, platiti ih možete online putem svojeg korisničkog računa na portalu za klijente mojaUNIQA ili nekim drugim, vama preferiranim, načinom. 

Potrebno je samo ispuniti osobne podatke niže. Nakon toga će vam na upisani e-mail stići mail koji je potrebno potvrditi i to je to!  

Osobni podaci
Suglasnost
  Dobrovoljno dajem društvu UNIQA osiguranju d.d. (u daljnjem tekstu Društvo), Zagreb, Planinska 13A, OIB: 75665455333, odobrenje da sve pisane obavijesti i račune, u vezi svih trenutnih i budućih ugovora o osiguranju kod kojih imam svojstvo ugovaratelja izda i meni pošalje u elektroničkom obliku na gore naznačenu adresu elek- troničke pošte, pri čemu se ova izjava istodobno smatra mojom suglasnošću za prihvat takvih pisanih obavijesti i računa Društva poslanih na opisani način, uz istodobno odricanje od dostave obavijesti i računa Društva u oti- snutom obliku na papiru pismovnom pošiljkom.

  Potvrđujem kako sam upoznat da se dostava pisanih obavijesti i računa Društva temeljem ove suglasnosti sma- tra izvršenom upućivanjem elektroničke pošte od strane Društva na gore naznačenu adresu elektroničke pošte, a trenutkom njihove dostave smatra se trenutak njihovog upućivanja od strane Društva.

  Potvrđujem da sam prije davanja ove suglasnosti obaviješten da sam o svakoj promjeni gore naznačene adrese elektroničke pošte dužan obavijestiti Društvo te da imam pravo u svakom trenutku povući ovu suglasnost.

Društvo zadržava pravo izdavanja pisanih obavijesti i računa u otisnutom obliku na papiru te njihovog upućiva- nja pismovnom pošiljkom.

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme pon-pet: 8-18h, sub 8-13h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme pon-čet: 8:00 - 16:30 h
petak: 8:00 - 14:00 h
Procjena štete pon-čet:8:00 - 16:30 h
petak:8:00 - 14:00 h

info@uniqa.hrProdajni uredi