Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 44.200.140.218.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA MATERIJALA S INTERNET STRANICA UNIQA OSIGURANJA D.D.

Podaci i ostali sadržaj ovih Internet stranica podvrgnuti su propisima i zaštiti iz područja autorskih i drugi srodnih prava te ostalih mjerodavnih propisa, kojima se štiti pravo intelektualnog vlasništva. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, korištenje i uporaba podataka i sadržaja ove Internet stranice.

UNIQA osiguranje d.d. nastoji osigurati vjerodostojnost i ažurnost podataka sadržanih na ovim Internet stranicama, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualne pogreške i propuste u svezi korištenja podataka i sadržaja ove Internet stranice kao niti eventualno nastalu štetu uslijed prethodno navedenih pogrešaka i propusta. Komentari objavljeni na ovoj stranici ne predstavljaju mišljenje tvrtke UNIQA osiguranje d.d. Korisnici ove Internet stranice pregledavaju i koriste se sadržajem ove stranice za svoje osobne potrebe i isključivo na vlastitu odgovornost.

UNIQA osiguranje d.d. će nastojati ove Internet stranice zaštiti od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamči njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućuje se korisnike ovih Internet stranica na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa.

U slučaju nastupa promjena mjerodavnih zakona i ostalih propisa, promjena bitnih uvjeta na tržištu ili uslijed nastupa drugih promjena vezanih za sklapanje ugovora o osiguranju, UNIQA osiguranje d.d. će donijeti potrebne izmjene ovih Uvjeta korištenja. U svakom slučaju, UNIQA osiguranje d.d. zadržava pravo u svakom trenutku i bez prethodne najave mijenjati sadržaj ovih uvjeta, uz uvjet objave istih na Internet stranicama društva.

Statistika poslužitelja

Ova internetska stranica koristi Google Analytics, uslugu analize Interneta koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. kolačiće („cookies“), tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućavaju analizu vašeg korištenja internetske stranice www.uniqa.hr. Informacije koje stvaraju kolačići o tome kako koristite ovu stranicu (uključujući vašu IP-adresu) šalju se na Google-ov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjuju. Google može koristiti ove informacije za evaluaciju vašeg korištenja Internetske stranice, stvaranje izvještaja o aktivnosti na stranici za operatera stranice i za pružanje drugih usluga povezanih s korištenjem stranice te Interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim stranama, ako je to zakonski potrebno ili ako te treće strane obrađuju podatke prema ugovoru s tvrtkom Google.

Ni pod kojim okolnostima Google neće povezati vašu IP-adresu s drugim Google-ovim podacima. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje. Možete spriječiti instalaciju kolačića tako da podesite postavke softvera vašeg preglednika; međutim, moramo vas obavijestiti da, ako to napravite, nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Korištenjem ove internetske stranice izjavljujete da se slažete s obradom podataka koje Google prikupi o vama, na gore opisan način i u gore navedene svrhe. Ukoliko želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Za koju svrhu se prikupljeni podaci koriste?

Naglašavamo da prilikom posjete ovim stranicama, Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti prilikom korištenja webshopa ili ispunjavanjem obrazaca koji zahtjevaju Vaše podatke. Obvezujemo se da ćemo vaše podatke obrađivati sukladno informacijama o obradi podataka. Molimo da se prije otkrivanja podataka upoznate sa sadržajem tih informacija.