Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.235.65.220.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Imenovan novi Nadzorni odbor UNIQA osiguranja Hrvatska

Vijesti

Imenovan novi Nadzorni odbor UNIQA osiguranja Hrvatska


Zagreb, 20. srpnja – UNIQA Hrvatska, kao dio UNIQA grupe koja posluje u 18 zemalja i zauzima peto mjesto na tržištu osiguranja u srednjoj i istočnoj Europi, nastavlja s implementacijom poslovnog modela „UNIQA 3.0 – Sadimo sjeme budućnosti “ započetog 2021. godine.
 
U sljedećoj fazi transformacije cilj je pružiti bolje i učinkovitije korisničke usluge orijentirane na klijente na svim tržištima zemalja jugoistočne Europe (SEE) uz snažan fokus na digitalizaciju kompanije i ponude.

Regija jugoistočne Europe (SEE), koju čine Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora i Srbija, treća je najveća grupa kompanija unutar UNIQA Customer & Markets Internationala koja je u 2021. ostvarila 245 milijuna eura zaračunate bruto premije te broji oko 1.700 zaposlenih.  S ukupnim tržištem s više od 2 milijuna klijenata, SEE zemlje imaju veliki potencijal za rast i razvoj kroz poboljšanu regionalnu suradnju, upravljanje podacima, usmjerenost na klijente i inovacije.

U provedbi nove razine strategije rasta UNIQA 3.0, grupa zemalja SEE regije dodatno je osnažena posvećenim regionalnim timom za svaki poslovni model i područje odgovornosti poslovanja, sa Sabine Usaty na poziciji predsjednice Uprave i novim članovima Nadzornog odbora.

Adel Bahtanović imenovan je novim predsjednikom Nadzornog odbora, dok su Boris Palichev i Philip Mihaylov novi članovi Nadzornog odbora UNIQA osiguranja Hrvatska.

U provođenju svoje strategije UNIQA je snažno predana ulaganju u svoje zaposlenike i njihov razvoj omogućujući im nove prilike za napredovanje u karijeri na lokalnom i međunarodnom nivou. Primjena najbolje međunarodne prakse na svim tržištima SEE regije omogućit će implementaciju strategije rasta i unapređenje svih poslovnih procesa s glavnim fokusom na klijente, kao primarnim ciljevima strategije "UNIQA 3.0 – Sadimo sjedimo budućnosti".