Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.133.134.121.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Kućni ljubimci dobrodošli u prodajne urede UNIQA osiguranja

Vijesti

Kućni ljubimci dobrodošli u prodajne urede UNIQA osiguranja


Vlasnici kućnih ljubimaca odsad u urede UNIQA osiguranja mogu dovesti i svoje ljubimce!   Dobrodošlicu kućnim ljubimcima iskazat ćemo naljepnicama na uredima kojima ćemo njihove vlasnike informirati da je u urede dopušten ulazak psima do 50 centimetara visine i na povodcu.

Tako naši klijenti s ljubimcima više neće morati brinuti gdje ga ostaviti dok obavljaju neku transakciju u UNIQA prodajnom uredu, a ljubimci više ne moraju ostajati vani na suncu, kiši i na prometnom nogostupu. Osim u Hrvatskoj, ljubimci su dobrodošli u prodajne urede UNIQA osiguranja i u drugim zemljama u regiji jugoistočne Europe: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Bugarskoj.

Novom „pet friendly“ politikom ujedno podupiremo i naše inovativno pokriće osiguranja kućnih  ljubimaca od nezgode za vrijeme putovanja automobilom koje se može ugovoriti uz novo osiguranje motornih vozila.
Ponosimo se što smo prva osigurateljna kompanija u jugoistočnoj Europi koja je odlučila uljepšati vrijeme provedeno u našim prodajnim uredima vlasnicima ljubimaca.