Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.226.187.199.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
 Nova reklamna kampanja UNIQA osiguranja

Vijesti

Nova reklamna kampanja UNIQA osiguranja


12. svibnja 2020.

"U osiguranom domu se ipak bolje spava“
slogan je nove reklamne kampanje UNIQA osiguranja o osiguranju nekretnina koja počinje danas. Kroz umirujuću poruku o osiguranju doma UNIQA želi osvijestiti važnost osiguranja nekretnina, pogotovo u vrijeme kad smo uz izvanrednu zdravstvenu situaciju pogođeni i potresom u Zagrebu.

Iako u Hrvatskoj više od 85 posto ljudi posjeduje vlastitu nekretninu, tek ih je četvrtina osigurala svoj dom, a  mali broj osiguranih nekretnina ukazuje na potrebu da se građanima na što jednostavniji način približe prednosti osiguranja u odnosu na život u stalnom strahu od neke prirodne nepogode, provale ili drugih potencijalnih rizika. Kroz ovu kampanju UNIQA će nastojati građanima pružiti sve potrebne odgovore na pitanja o osiguranju nekretnina na razumljiv i transparentan način kako bi svatko tko je odlučio zaštititi svoj dom u potpunosti razumio od kojih ga rizika treba osigurati, ovisno o svojim potrebama i mogućnostima.

S dodatnih deset posto popusta na online osiguranje nekretnina UNIQA je omogućila svima da i u situaciji smanjenog socijalnog kontakta povoljno zaštite ono do čega im je najviše stalo kako u slučaju štete ne bi morali sami nadoknaditi gubitak. Klijenti mogu ugovoriti osiguranje i u prodajnim uredima, kao i telefonskim kontaktom s UNIQA prodajnim savjetnikom.