Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 52.205.167.104.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Odabrani projekti za djecu i mlade na natječaju Radost života

Vijesti

Odabrani projekti za djecu i mlade na natječaju Radost života


15. lipnja 2021. – Između 200-injak projekata prijavljenih na natječaj za donacije „Radost života“ odabrano je 12 projekata koje će UNIQA financijski podržati u 2021. godini. Na natječaju su, sukladno uvjetima, odabrani projekti za dobrobit djece i mladih koji su posebno ranjiva skupina u situaciji uzrokovanoj epidemijom bolesti COVID-19, potresima i svim njihovim posljedicama.

Zbog toga se prilikom vrednovanja prijavljenih projekata uzimao u obzir njihov planirani doprinos mentalnom zdravlju djece i mladih kroz: odgojno-obrazovne projekte/programe; programe psihosocijalnog osnaživanja i podrške; kulturno-umjetničke aktivnosti djece; sportsko-rekreativne aktivnosti, organizaciju izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti itd. Odabrani su sljedeći projekti:

„Osjećaji bez maske“, projekt Caritasa Dubrovačke biskupije;  „Čipko u vrtnoj avanturi“, projekt Osnovne škole braće Radića iz Pakraca;  projekt Radionice s djecom udruge EDOnaut iz Kaštela; „Mindology“, projekt Hrvatske studentske asocijacije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu;  „Ja sam budućnost“, projekt udruge Na putu prema gore; „Od smeća do kreativnog umijeća“, projekt udruge Mojih 5 minuta iz Pule; „Škola je naš drugi dom“, projekt Osnovne škole Velika Pisanica iz Velike Pisanice; „Pukotine su dio nas“, projekt Laboratorija za prevencijska istraživanja Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu; „Glazba nas pokreće, glina opušta, a slastice vesele“, projekt Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova;  „Budimo bez barijera u razvoju“, projekt udruge mladih aktivista SUMA iz Podravskih Sesveta;  „Od potresa i Covida do stabilnosti i uvida“, projekt Centra za psihosocijalnu dobrobit djece i mladih Dječja posla iz Zagreba i projekt zaštite i promicanja psihofizičkog zdravlja mladih „Djelujem smjesta, za stres nema(m) mjesta!“ Medicinske škole Varaždin. Više o projektima pročitajte na stranici Radost života.
U prethodne četiri godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 62 projekta diljem Hrvatske.