Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.81.78.135.

Uvjeti korištenja
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Podržite specijalne olimpijce Hrvatske i učinite 2017. boljom

Vijesti

Podržite specijalne olimpijce Hrvatske i učinite 2017. boljom


Zagreb, 27. siječnja 2016. –  UNIQA Grupa službeni je osiguratelj i sponzor Specijalnih zimskih olimpijskih igara koje će se održati od 18. do 25. ožujka u Styriji u Austriji. Specijalna olimpijada iznimno je važna jer globalno promiče inkluziju osoba s intelektualnim teškoćama kojima sport pomaže da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života. 
 

Zbog toga su zemlje UNIQA Grupe pokrenule kampanju na društvenim mrežama Make2017Better (Učini 2017. boljom) u znak podrške sportašima s intelektualnim teškoćama iz cijeloga svijeta. Kampanju je podržala i UNIQA Hrvatska budući da će na Specijalnim olimpijskim igrama nastupiti i 29 sportaša iz Hrvatske.

Cilj kampanje je da što veći broj građana postavi svoje fotografije s maskotama Specijalnih zimskih olimpijskih igara, Larom i Luisom, na službeni Facebook profil UNIQA osiguranja https://www.facebook.com/uniqa.hr/ ili na svoj Instagram profil uz hashtag #Make2017Better.

Što više fotografija bude objavljeno, tim hrvatskih specijalnih olimpijaca ima veću šansu osvojiti značajnu novčanu podršku.
Kampanji su se već pridružili poslovni partneri i zaposlenici UNIQA osiguranja
 
Hvala vam na podršci hrvatskim specijalnim reprezentativcima!
 
Prijavite se!