Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.221.174.248.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Sabine Usaty nova predsjednica Uprave UNIQA osiguranja

Vijesti

Sabine Usaty nova predsjednica Uprave UNIQA osiguranja


3. svibnja 2021. - Sabine Usaty imenovana je 1. svibnja predsjednicom Uprave UNIQA osiguranja. Sabine Usaty iza sebe ima više od 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama. Na mjesto predsjednice Uprave UNIQA osiguranja dolazi s pozicije izvršne savjetnice UNIQA grupe i članice uprave za klijente i tržište UNIQA Österreich Versicherungen AG u Beču. Sabine već ima iskustvo rada u Hrvatskoj budući da je od 2001. do 2006. godine vodila Porsche Leasing Hrvatska. 
 
„Ponosna sam što se pridružujem iskusnom i stručnom timu UNIQA Hrvatska. U narednom razdoblju usredotočit ćemo se na unaprjeđenje poslovnih procesa kako bismo ih u potpunosti prilagodili klijentima čije potrebe i zahtjeve neprestano pratimo i uvažavamo. Cilj nam je pružiti izvrsno korisničko iskustvo kroz inovativne proizvode i usluge koji će poboljšati život i dobrobit naših klijenata“, izjavila je Sabine Usaty, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja.