Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 100.26.196.222.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Sandra Vrabec imenovana članicom Uprave UNIQA osiguranja

Vijesti

Sandra Vrabec imenovana članicom Uprave UNIQA osiguranja


Zagreb, 13. siječnja 2023. - Sandra Vrabec imenovana je članicom Uprave UNIQA osiguranja nadležnom za financije, ulaganja, informatičku tehnologiju, aktuarske poslove, reosiguranje, upravljanje rizicima, kontroling, opće poslove i nabavu te sigurnost. Prije imenovanja za članicu Uprave Sandra je više od deset godina obnašala funkciju direktorice Službe za upravljanje rizicima i reosiguranje.
 
S više od 20 godina iskustva u osiguranju i na vodećim pozicijama u UNIQA osiguranju, Sandra je značajno doprinijela uspješnom razvoju tvrtke. Neospornim talentom, odgovornošću i vještim upravljanjem ljudima bila je odgovorna za brojne uspješno provedene regulatorne projekte, poput uvođenja zahtjevne Solventnosti II.
 
Na novoj poziciji Sandra će svojim znanjem i stručnošću dati važan doprinos razvoju UNIQA osiguranja u Hrvatskoj ali i u regiji kroz projekte grupe zemalja koje čine UNIQA SEE regiju (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora i Srbija).