Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.220.137.164.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA donirala 16.000 eura SOS dječjim selima

Vijesti

UNIQA donirala 16.000 eura SOS dječjim selima


Zagreb, 22. prosinca 2022. - U zajedničkoj humanitarnoj inicijativi grupe zemalja koje čine UNIQA SEE regiju, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bugarska zajedno su donirale 16.000 eura SOS dječjim selima i drugim organizacijama koje brinu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u svakoj od zemalja.

Ovom društveno odgovornom inicijativom UNIQA osiguranje nastavlja tradiciju ulaganja u zajednicu, pružajući podršku najranjivijima i istovremeno ukazujući na važnost empatije prema djeci koja odrastaju bez roditeljske skrbi. Oslanjajući se na strategiju „UNIQA 3.0 – Sjeme budućnosti” u kojoj je briga o zajednici među vodećim načelima poslovanja, UNIQA nastoji svojim aktivnostima pozitivno utjecati na okruženje i unaprijediti sredinu u kojoj posluje.

Kako bi razveselili djecu koja blagdane ne mogu provesti u okrilju svojih obitelji i barem malo im uljepšali čarobno doba godine, ovoj humanitarnoj inicijativi u duhu Djeda Božićnjaka pridružili su se zaposlenici UNIQA osiguranja koji su prikupljali knjige, igračke i druge darove za djecu širom regije.

Tina Balenović, direktorica Službe za ljudske potencijale, brend i komunikacije UNIQA osiguranja uručila je danas donaciju vrijednu 10.000 kuna i darove koje su zaposlenici prikupili Marinki Šenjug, direktorici Odjela za donacije i komunikacije SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Darovima ćemo obradovati djecu – korisnike Dječjih sela, dok će novčana sredstva biti uložena u poboljšanje uvjeta u kojima žive.

U skladu s vrijednostima UNIQA osiguranja, zaposlenici se rado uključuju u različite humanitarne akcije pomažući najranjivijima u društvu u želji da njihovo okruženje postane bolje i humanije mjesto za život. Kako joj je briga o zajednici jedan od vodećih načela poslovanja, UNIQA će nastaviti inicirati različite društveno odgovorne aktivnosti za poboljšanje uvjeta života u zajednicama u kojima posluje.