Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.117.137.64.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA donirala 500 tisuća kuna klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“
  • Naslovna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • UNIQA donirala 500 tisuća kuna klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“

Vijesti

UNIQA donirala 500 tisuća kuna klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“


17. travnja 2020. 

Kako bi podržalo zdravstveni sustav u borbi protiv koronavirusa, UNIQA osiguranje doniralo je 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.
Od početka ove krize UNIQA je poduzela sve potrebne mjere zaštite svojih zaposlenika, klijenata i partnera jer su joj njihovo zdravlje i sigurnost najvažniji.

Kao odgovoran partner zajednici u kojoj posluje, UNIQA je ciljano donirala sredstva upravo zdravstvenoj ustanovi koja u Hrvatskoj ima vodeću ulogu u liječenju i sprječavanju širenja bolesti COVID-19.
Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike „Fran Mihaljević“, ali i svih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su u žarištu krize i naporno rade kako bi zaštitili hrvatske građane od širenja koronavirusa. Njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bile su presudne u odluci o doniranju.
 
Odgovornost i solidarnost u ovim su trenucima najvažniji, pa ovom donacijom UNIQA osiguranje želi iskazati podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaliti im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana, koje poziva da i dalje prate i poštuju preporuke nadležnih tijela.