Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.238.51.211.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA donirala milijun kuna sisačkoj bolnici

Vijesti

UNIQA donirala milijun kuna sisačkoj bolnici


17.2.2021.

Kako bi pomogla u sanaciji potresom stradalih područja UNIQA je donirala milijun kuna Općoj bolnici „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku. U razornom potresu koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio središnju Hrvatsku bolnica koja skrbi o 170 tisuća stanovnika Sisačko-moslavačke županije pretrpjela je veliku štetu. Ovom donacijom UNIQA želi pomoći da se bolnički kapaciteti koji se trenutno ne mogu koristiti što prije obnove kako bi svi stanovnici stradalih područja dobili potrebnu zdravstvenu skrb.

UNIQA se u akciju pomaganja stradalim područjima uključila i donacijom kontejnera koji će nekom od stradalnika u Sisku biti privremeni dom. Akciji su se pridružili zaposlenici UNIQE koji su prikupili sredstva  za kupnju namještaja i opreme za opremanje kontejnera.   
UNIQA je već podržala zdravstveni sustav u borbi protiv koronavirusa doniravši prošle godine 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Solidarnost i zajedništvo vrijednosti su koje UNIQA živi i promiče svojim društveno odgovornim poslovanjem nastojeći uvijek pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija.