Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.118.137.243.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala

Vijesti

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala


Sarajevo, 5. travnja 2023. – UNIQA osiguranje, jedna od vodećih osiguravajućih kuća u regiji jugoistočne Europe (SEE), novi je ekskluzivni sponzor i službeno osiguranje Sarajevo Film Festivala.

Najveći regionalni filmski događaj koji, kao i UNIQA osiguranje, poseban fokus stavlja na zemlje jugoistočne Europe (SEE), od 11. do 18.8.2023. će slaviti svoje 29. izdanje. Festival će i ovog puta okupiti filmske umjetnike, zvijezde i ljubitelje filma iz cijelog svijeta, koji će od ove godine još više uživati u raznovrsnom filmskom i kulturnom programu zahvaljujući ovom partnerstvu.

Prilikom svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora Jovan Marjanović, direktor Sarajevo Film Festivala i Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE složili su se da čvrsti temelji partnerstva i prijateljstva između UNIQA osiguranja i Sarajevo Film Festivala počivaju na zajedničkim vrijednostima i posvećenosti regiji.

„Velika nam je čast priključiti se izuzetnoj ekipi Sarajevo Film Festivala i biti dio jednog od najvećih događaja u regiji. Festival predstavlja savršen spoj kulture, zajedništva i društvene osviještenosti i odgovornosti, a to su vrijednosti na kojima se temelji poslovanje UNIQA osiguranja u cijeloj regiji jugoistočne Europe. Uvjeren sam da ćemo partnerstvom koje smo zaključili na period od tri godine dodatno istaknuti našu poslovnu misiju i svrhu poslovanja, u skladu sa sloganom našeg brenda. Želimo postaviti temelje za dugoročno partnerstvo, s ciljem da svim posjetiteljima Festivala prenesemo našu poruku da zaista Živimo bolje zajedno„ – istaknuo je Bahtanović.

Marjanović se osvrnuo na važnost pružanja dodatne vrijednosti posjetiteljima Festivala koja će se osigurati ovim partnerstvom.
Zadovoljstvo nam je što se od ove godine UNIQA osiguranje vratilo među ponosne sponzore Sarajevo Film Festivala. UNIQA je za nas važan regionalni partner i simbol pouzdanosti i odgovornog pogleda na svijet. Sigurni smo da ćemo zajedničkim djelovanjem našim gostima i publici Sarajevo Film Festivala ponuditi istinsku dodatnu vrijednost“ – rekao je Marjanović.
 
O UNIQA SEE

UNIQA SEE je treća najveća grupa kompanija u okviru UNIQA Internationala, koju čine Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Crna Gora i Bugarska. Ujedno je i najbrže rastuća grupa, s velikim potencijalom daljnjeg razvoja na tržištu osiguranja, s 1.700 zaposlenih i više od 2 milijuna klijenata. Fokus poslovanja UNIQA SEE leži na orijentaciji prema klijentima, s ciljem pružanja bolje i kvalitetnije usluge, ali također ima snažan fokus na digitalizaciju i ulaganje u zajednicu i održivi razvoj.