Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.15.3.154.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA objavila novi natječaj za donacije projektima udruga i škola

Vijesti

UNIQA objavila novi natječaj za donacije projektima udruga i škola


TRAŽE SE MALI ZELENI PROJEKTI ZA LJEPŠI I BOLJI SVIJET

Zagreb, 4. travnja 2023. – UNIQA je objavila novi natječaj „Radost života“ za donacije projektima udruga i škola. Ovogodišnja tema natječaja je okolišna održivost, pa se na natječaj mogu prijaviti projekti koji imaju pozitivan utjecaj na zaštitu okoliša, smanjenje otpada i očuvanje prirodnih zajednica. To mogu biti, primjerice, projekti edukacije o temama važnim za očuvanje okoliša, ali i projekti koji kroz konkretne akcije doprinose ljepšem i čišćem okolišu i smanjenju otpada u zajednici, poput škola u prirodi, učenja o bio raznolikosti i očuvanju biljnih i životinjskih staništa i zajednica, gospodarenje otpadom, uređenje i čišćenje okoliša i slično.

Zaštita i očuvanje okoliša i održivo korištenje prirodnih resursa važne su teme današnjice i dio strategije društveno odgovornog poslovanja UNIQA osiguranja. Zbog toga je ove godine UNIQA odlučila financijski podržati upravo „male zelene“ projekte koji će doprinijeti očuvanju okoliša i edukaciji najmlađih generacija o važnosti očuvanja prirodnih resursa.

UNIQA provodi natječaj za donacije Radost života od 2017. godine i do sada je podržala 74 projekta s ukupno više od 212 tisuća eura.
Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2023. Projekti se prijavljuju na internetskom obrascu na stranici Radost života, gdje se mogu naći uvjeti natječaja kao i priče o svim projektima koje je UNIQA dosad podržala, pozitivno utječući na društvo i zajednicu.