UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj - UNIQA osiguranje
Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.228.21.204.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj

Vijesti

UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj
Velikom proslavom koja je 17. listopada održana u zagrebačkoj „Laubi“ UNIQA osiguranje obilježilo je 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Jubilarni rođendan bio je u znaku budućnosti i potpune posvećenosti klijentima, a događanja na pozornici popraćena su interaktivnim 4D animacijama i svjetlosnim efektima koji su dočarali i najvažnije trenutke iz proteklih 20 godina UNIQE.

Više od tisuću okupljenih gostiju – klijenata, zaposlenika, partnera, predstavnika UNIQA Grupe iz Austrije i zemalja u kojima UNIQA posluje te uzvanika iz društvenog i gospodarskog života zabavilo se uz spektakularan koncert Gibonnija i Damira Urbana te nastupe akrobatske skupine Tricycle Trauma u suradnji s artistima Cirkulture i Dixielanda.

U službenom dijelu proslave uzvanicima su se obratili predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac, predsjednik Uprave UNIQA Grupe Andreas Brandstetter i predsjednik Uprave UNIQA International Wolfgang Kindl.
„Intenzivno ćemo raditi na tome kako nadmašiti očekivanja naših klijenata. Želimo postati još jednostavniji i pristupačniji, brži i efikasniji“, istaknula je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac govoreći o planovima tvrtke u budućnosti.
Saša Krbavac iskoristila je ovu svečanu prigodu i zahvalila se klijentima na lojalnosti, partnerima na podršci te zaposlenicima na brizi za klijente.
UNIQA osiguranje danas ima 450 tisuća klijenata kojima pomaže da žive sigurniji, bolji i dulji život.