Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.17.28.48.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj

Vijesti

UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj




Velikom proslavom koja je 17. listopada održana u zagrebačkoj „Laubi“ UNIQA osiguranje obilježilo je 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Jubilarni rođendan bio je u znaku budućnosti i potpune posvećenosti klijentima, a događanja na pozornici popraćena su interaktivnim 4D animacijama i svjetlosnim efektima koji su dočarali i najvažnije trenutke iz proteklih 20 godina UNIQE.

Više od tisuću okupljenih gostiju – klijenata, zaposlenika, partnera, predstavnika UNIQA Grupe iz Austrije i zemalja u kojima UNIQA posluje te uzvanika iz društvenog i gospodarskog života zabavilo se uz spektakularan koncert Gibonnija i Damira Urbana te nastupe akrobatske skupine Tricycle Trauma u suradnji s artistima Cirkulture i Dixielanda.

U službenom dijelu proslave uzvanicima su se obratili predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac, predsjednik Uprave UNIQA Grupe Andreas Brandstetter i predsjednik Uprave UNIQA International Wolfgang Kindl.
„Intenzivno ćemo raditi na tome kako nadmašiti očekivanja naših klijenata. Želimo postati još jednostavniji i pristupačniji, brži i efikasniji“, istaknula je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac govoreći o planovima tvrtke u budućnosti.
Saša Krbavac iskoristila je ovu svečanu prigodu i zahvalila se klijentima na lojalnosti, partnerima na podršci te zaposlenicima na brizi za klijente.
UNIQA osiguranje danas ima 450 tisuća klijenata kojima pomaže da žive sigurniji, bolji i dulji život.