UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade - UNIQA osiguranje
Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 35.153.39.7.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade
  • Naslovna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade

Vijesti

UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade


2. ožujka 2020. 

Novi natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ UNIQA osiguranja na koji se s projektima za djecu i mlade mogu prijaviti osnovne i srednje škole te udruge objavljen je danas na stranici Radost života.
 Djeca, mladi i njihovi učitelji, nastavnici, mentori i drugi stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama te udruge i druge neprofitne organizacije pozivaju se da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori, a čija bi realizacija unaprijedila, primjerice, kvalitetu učenja; rada i boravka u školi; školskih ili izvanškolskih aktivnosti; život u zajednici...

Uz inovativnost i kvalitetu, projekti će se vrednovati i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe.Također, vrednovat će se broj djece i mladih uključenih u projekt. Na natječaj se može prijaviti i projekt koji je već proveden (pilotiran) i prijavitelj bi ga želio proširiti i razviti. Projekti se mogu provoditi uz korištenje svih djeci i mladima dostupnih i raspoloživih resursa – od nabavke ili izrade potrebnih „pomagala“, radionica i edukacija, provođenja istraživanja i anketa do korištenja digitalnih tehnologija. Prijave su otvorene do 1. travnja 2020. godine.

U prethodne tri godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 60-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna. 
Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 450 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. Priče o dosad realiziranim projektima u natječaju „Radost života“ objavljene su ovdje.