Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 18.117.153.38.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade
  • Naslovna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade

Vijesti

UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade


2. ožujka 2020. 

Novi natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ UNIQA osiguranja na koji se s projektima za djecu i mlade mogu prijaviti osnovne i srednje škole te udruge objavljen je danas na stranici Radost života.
 Djeca, mladi i njihovi učitelji, nastavnici, mentori i drugi stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama te udruge i druge neprofitne organizacije pozivaju se da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori, a čija bi realizacija unaprijedila, primjerice, kvalitetu učenja; rada i boravka u školi; školskih ili izvanškolskih aktivnosti; život u zajednici...

Uz inovativnost i kvalitetu, projekti će se vrednovati i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe.Također, vrednovat će se broj djece i mladih uključenih u projekt. Na natječaj se može prijaviti i projekt koji je već proveden (pilotiran) i prijavitelj bi ga želio proširiti i razviti. Projekti se mogu provoditi uz korištenje svih djeci i mladima dostupnih i raspoloživih resursa – od nabavke ili izrade potrebnih „pomagala“, radionica i edukacija, provođenja istraživanja i anketa do korištenja digitalnih tehnologija. Prijave su otvorene do 1. travnja 2020. godine.

U prethodne tri godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 60-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna. 
Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 450 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. Priče o dosad realiziranim projektima u natječaju „Radost života“ objavljene su ovdje.