UNIQA se pridružila projektu ZelEn - UNIQA osiguranje
Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.228.21.204.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA se pridružila projektu ZelEn

Vijesti

UNIQA se pridružila projektu ZelEn


Zagreb, 2. rujna 2019. - UNIQA osiguranje prvi je osiguratelj u Hrvatskoj koji se pridružio projektu ZelEn Hrvatske elektroprivrede, opredijelivši se za energiju dobivenu isključivo iz obnovljivih izvora. Dio je to društveno odgovornog poslovanja kroz koji UNIQA promiče i vrijednosti očuvanja prirode i afirmira održive izvore energije.
Dodatna vrijednost projekta ZelEn je što se sva sredstva prikupljena od prodaje proizvoda ZelEn prikupljaju u fond iz kojeg se realiziraju projekti iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za potrebe socijalno osjetljivih kategorija korisnika usluga javnog sektora, kao što su vrtići, škole, domovi i slične institucije. To se uklapa u UNIQINU strategiju da svojim djelovanjem pridonese društvu, posebno boljoj perspektivi djece i mladih što svake godine ostvaruje kroz jedinstvenu platformu za donacije „Radost života“. Kroz taj program UNIQA potiče i osvještavanje djece i mladih o očuvanju prirode i održivosti.
UNIQA je još 2016. godine donijela i provodi Plan gospodarenja otpadom do 2020. godine, kao temelj za održivo gospodarenje otpadom čija je glavna namjera osigurati pregled tijeka otpada i njegovo zbrinjavanje pa su na svim lokacijama Društva postavljene kutije za odvojeno skupljanje otpada. Također, u cilju smanjenja potrošnje papira UNIQA digitalizira poslovanje te koristi tehnologiju robota za  isplatu šteta te poziva klijente da račun koji primaju poštom zamijene  e-računom.
„Zeleno“ poslovanje UNIQE u Hrvatskoj usklađeno je sa strategijom UNIQA Grupe koja je također posvećena temi klimatskih promjena i smanjenja proizvodnje CO2 te korištenju energije iz obnovljivih izvora.