Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 3.236.121.117.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
UNIQA SEE najbrže rastuća regija u UNIQA grupi

Vijesti

UNIQA SEE najbrže rastuća regija u UNIQA grupi


Sofija, Bugarska, 4. studenog 2022. – Rukovoditelji UNIQA SEE susreli su se u Sofiji s predsjednikom Uprave UNIQA grupe Andreasom Brandstetterom gdje su razgovarali o strateškom smjeru UNIQA osiguranja u SEE regiji.
UNIQA je u ožujku 2022. godine krenula na transformacijsko putovanje kako bi dodatno ojačala svoju poziciju na tržištima jugoistočne Europe, s ciljem da bude među tri 3 top međunarodna igrača u SEE regiji i pruži najkvalitetnija osigurateljna rješenja i usluge svojim klijentima i partnerima.  
Grupa zemalja koje čine UNIQA SEE regiju (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Bugarska i Hrvatska), bilježi snažan dvoznamenkasti rast od 11,6% i izvrsnu tehničku dobit, nadmašujući tržište osiguranja. Regija jugoistočne Europe treća je po veličini grupacija u UNIQA grupi s godišnjom zaračunatom bruto premijom većom od 260 milijuna eura, ima oko 1700 zaposlenika i gotovo 2 milijuna klijenata.

“ Veliko mi je zadovoljstvo započeti posjet SEE regiji ovdje u Sofiji. UNIQA grupa snažno je posvećena zemljama SEE regije i uvjereni smo da će značajno doprinijeti rastu Grupe. Zajedno rastemo i učimo jedni od drugih. Nastavit ćemo djelovati kao snažan i ujedinjen tim za dobrobit SEE regije i cijele naše UNIQA zajednice", kaže Andreas Brandstetter, predsjednik Uprave UNIQA grupe.

„Drago nam je što se naš sastanak s Andreasom Brandstetterom, predsjednikom Uprave UNIQA grupe održava u Sofiji u godini kada Bugarska, članica naše SEE regije, slavi 30 godina na tržištu. SEE regija ima velik potencijal i siguran sam da će nam naše transformacijsko putovanje pružiti jedinstvene prilike da budemo najbolji osiguravatelj u SEE regiji. Započeli smo naše putovanje sa snažnom vizijom da pet zemalja pretvorimo u naprednu i modernu regiju. Glavni cilj je stvoriti najkvalitetnije proizvode, i to ne samo pružiti klijentima najbolju ponudu, već i najbolje usluge, osnažene raznolikošću i snagom UNIQA zajednice", dodao je Adel Bahtanović, predsjednik SEE regije.

UNIQA ima 200-godišnju povijest u osiguranju. To je 5. najveća osiguravajuća grupacija u srednjoj i istočnoj Europi, koja pruža usluge za više od 16 milijuna klijenata i nadahnjuje svojih 18 tržišta da se dodatno poboljšaju i inoviraju radne i poslovne modele u budućnosti. Ljudi se u UNIQA osiguranju osiguravaju od 1811. godine. Kako bismo nastavili igrati važnu ulogu u životima naših klijenata sutra i nakon toga, započeli smo naš UNIQA 3.0 program – Sjeme budućnosti. Pod okriljem slogana našeg brenda, "Živimo bolje zajedno" program se, između ostalog, usredotočuje na to da UNIQA postane više orijentirana na klijenta i učinkovita na svih svojih 18 tržišta. UNIQA radi na pozicioniranju u regiji kao pouzdan partner za retail, korporativne i bankovne klijente. Kako bi razvila moderna rješenja koja mogu odgovoriti na zahtjeve klijenata, UNIQA će ulagati u nove i inovativne tehnologije te u najbolje talente u svojoj raznolikoj zajednici zaposlenika.

SEE regija treća je po veličini grupa kompanija unutar UNIQA Internationala, koji posluje u 18 zemalja. Suradnja 5 zemalja koja je započela u ožujku ove godine provedena je u skladu sa strategijom rasta i daljnjeg razvoja tvrtke, u kojoj je poseban fokus stavljen na zemlje jugoistočne Europe (SEE). UNIQA snažno ulaže u ovu regiju kako bi klijentima pružila bolje i kvalitetnije usluge te je uglavnom orijentirana na klijente, ali ima i snažan fokus na digitalizaciju i ulaganje u zajednicu i održivi razvoj.

O UNIQA grupi
UNIQA grupa jedan je od vodećih osiguravatelja na svojim glavnim tržištima u Austriji te u srednjoj i istočnoj Europi. S oko 22.400 zaposlenika i ekskluzivnih partnera, kompanija pruža usluge gotovo 16 milijuna klijenata u 18 zemalja.