Kako do nagrada?

Ugovorite jednu ili više od navedenih polica te se prijavite putem SMS-a ili weba za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Životno osiguranje
Životno osiguranje
Zatraži ponudu
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
Dobrovoljno zdravstveno osiguranje
Ugovori online
Osiguranje od nezgode
Osiguranje od nezgode
Zatraži ponudu
Osiguranje doma
Osiguranje doma
Ugovori online

Možete nas kontaktirati i putem telefona


Info broj: (+385 1) 6324 200
Poziv s mobitela: *200

Koje police osiguranja možete ugovoriti da sudjelujete u nagradnoj igri?

Osiguranje života

Svaki veliki događaj utječe na vaš život. Vjenčanje, rođenje djeteta, studij, odlazak u mirovinu…Sve te životne prekretnice mijenjaju vašu financijsku situaciju i potrebe za osiguranjem. Zato je mudro misliti unaprijed. Što ako vam se nešto dogodi? Pobrinite se na vrijeme da vaša obitelj bude financijski zbrinuta i ugovorite životno osiguranje.

Osiguranje doma

Kupili ste stan ili uredili kuću, i što sad? Sjajno je imati dom koji je vaša oaza mira i opuštanja nakon napornog dana. Pobrinite se da vaša teško stečena imovina bude zaštićena od provala, vremenskih nepogoda i drugih rizika koji vas mogu skupo koštati ako na njih niste računali, misleći kako se to „vama neće dogoditi“.

Zdravstveno osiguranje

Zdravlje je najvažnije, no toga postajemo svjesni tek kad nas ono prestane bespogovorno služiti. Izostanak s posla zbog bolovanja, liječnički tretmani i terapije mogu nas skupo koštati. Ne dajte se iznenaditi i ugovorite zdravstveno osiguranje kako biste sačuvali zdravlje.

Osiguranje od nezgode

Život je prepun iznenađenja. Zato je mudro misliti na njih unaprijed i zaštititi se od nezgode koja vas može koštati životnog stila na koji ste navikli. Osiguranje od nezgode ublažava financijske posljedice nastalog događaja, a ugovoreno pokriće vrijedi u cijelom svijetu.

ONLINE PRIJAVA

Već imate osiguranje?

Odlično! Ako ste ugovorili navedene police nakon 01.03.2017. možete sudjelovati u nagradnoj igri. Sada se još samo trebate prijaviti i nagrade mogu biti vaše.


Kako se prijaviti?

Pošaljite SMS* na broj 60221 sadržaja: UNIQA, broj sklopljene police osiguranja, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) ili ispunite obrazac za prijavu desno.
* (2,40 kn/SMS - PDV uključen)