Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 44.201.97.0.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Tko kaže da se ne možete liječiti u Europi?

Tko kaže da se ne možete liječiti u Europi?


Ne morate seliti iz Hrvatske da biste ostvarili vrhunske zdravstvene usluge u Europi – među njima i drugo liječničko mišljenje te liječenje teških bolesti u iznosu do čak 2 milijuna eura!

Zdravlje nam je svima na prvom mjestu, redovno je na vrhu popisa želja koje imamo za sebe i za druge, no ponašanje nas demantira. Lijepim željama unatoč, teško se odričemo poroka i nezdravog načina života, slabo odazivamo na programe za prevenciju ili rano otkrivanje bolesti, a liječnike posjećujemo kad već zvoni na uzbunu.

Muškarac i žena spokojni na kauču u svom domu


Koliko smo spremni izdvojiti za zdravlje?

Koliko smo stvarno nemarni po pitanju vlastitog zdravlja, govori podatak iz ankete Državnog zavoda za statistiku o potrošnji kućanstva iz 2017. godine: za alkoholna pića i duhan izdvajamo 2,9 posto, a za zdravstvo samo 2,7 posto kućnog budžeta. Za usporedbu, prosjek izdvajanja za zdravstvo u zemljama Europske unije je 3,9 posto.  Sve ukazuje na to da se trebamo ozbiljno trgnuti i popraviti neslavnu nacionalnu bilancu zdravstvenog stanja na koje najviše utječu loše navike poput konzumacije alkohola i pušenja, ali i stope pretilosti i prekomjerne težine koje su u Hrvatskoj veće nego u prosjeku Europske unije.

Na redovitije preventivne preglede neće nas ohrabriti liste čekanja na specijalistički pregled, dijagnostičku pretragu ili operativni zahvat na koje se, prema podacima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, u prosjeku čeka 5,5 mjeseci. Odgovornost za zdravstveno stanje, naposljetku, na svakome je od nas.


Platinum - polica koja uključuje vrhunsku skrb o zdravlju

Tko uistinu želi sačuvati zdravlje može odabrati vrhunsku zdravstvenu skrb koja uključuje brzu i kvalitetnu dijagnostiku, usluge specijalista u terminima po izboru, drugo liječničko mišljenje, a  po potrebi i liječenje u vodećim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu i to već od 182 kune mjesečno! Riječ je o Platinum paketu dobrovoljnog  zdravstvenog osiguranja.

Paket Platinum pokriva:
  • specijalističke preglede liječnika svih specijalnosti, temeljem medicinske indikacije, do ugovorenog godišnjeg iznosa do 2000 kuna,
  • dijagnostičke postupke i pretrage svih specijalnosti, temeljem medicinske indikacije do ugovorenog godišnjeg iznosa do 4000 kuna te
  • neograničenu participaciju i troškove doplata za lijekove i s dopunske B liste.
  • U paket je uključeno i drugo liječničko mišljenje. To znači da u slučaju dobivanja dijagnoze osiguranik ima pravo zatražiti mišljenje svjetski poznatih medicinskih stručnjaka koji će uvidom u njegovu medicinsku dokumentaciju izraditi drugo liječničko mišljenje i dijagnozu, te preporučiti najbolje metode liječenja. 


Liječenje u 46 europskih zemalja 

Osiguranik se može liječiti u Hrvatskoj i u inozemstvu i to u čak 46 europskih zemalja. Ono što ovaj paket dodatnog zdravstvenog osiguranja izdvaja od sličnih ponuda na tržištu je i  trošak bolničkog liječenja za teške bolesti koji je pokriven u iznosu do čak 2 milijuna eura.

Na popisu teških bolesti koje su pokrivene ovim osiguranjem i liječenjem su zloćudni tumor,  operacije neodređenih tumora, dobroćudni tumori mozga, operacije karotidnih arterija, operacije ugradnje premosnica, operacije srčanih zalistaka, intrakardijalni kateter, ugradnja stenta u koronarne krvne žile te operacije aorte.

Liječnička ordinacija


Dežurna medicinska služba na raspolaganju 24/7

Nakon sklapanja osiguranja, sve usluge iz paketa koriste se posredstvom MedUNIQE. To je dežurna medicinska telefonska služba, dostupna 24 sata, sedam dana u tjednu, s kojom osiguranik  dogovara sve dijagnostičke postupke, specijalističke preglede i usluge bolničkog liječenja.Zdravstvene usluge ugovaraju se u zdravstvenim ustanovama po izboru osiguranika i u terminu koji mu najviše odgovara, a za ostvarenje ugovorenih usluga nije potrebna uputnica liječnika primarne zdravstvene zaštite.


Cijena paketa već od 182 kune mjesečno

Cijena paketa ovisi o dobi osiguranika, a po već spomenutoj cijeni od 182 kune mjesečno Platinum mogu ugovoriti osiguranici od 18 do 40 godina starosti. Premija za osiguranike od 41 do 50 godina iznosi 266 kuna. Viša starosna dob, zbog većeg rizika od nastupa bolesti, znači i skuplju premiju, no u konačnici, kad zbrojimo koliko nam novca svakog mjeseca odlazi na različite nepotrebne stvari (poput alkohola i cigareta), onda ovaj izdatak, koji zdravlje znači, i nije velik.

Zdravlje je doista stvar izbora i na nama je da odlučimo hoćemo li svoj novac uložiti u vrhunsku zdravstvenu uslugu ili ćemo se nadati da ćemo je ipak ostvariti za manje od onih prosječnih gotovo pola godine čekanja i da u konačnici nećemo biti dio negativne zdravstvene statistike.   


 

Imate pitanja?

Info broj: (+385 1) 6324 200
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

Planinska 13 A HR - 10 000 Zagreb
Radno vrijeme Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h
Procjena štete Pon – čet: 8-16:30h; Pet: 8-14:00h

info@uniqa.hrProdajni uredi

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

* Ispunjavanjem podataka, dajete dozvolu za kontaktiranje UNIQA osiguranju d.d. Više!

Vaši podaci (ime, prezime, adresa elektroničke pošte) biti će obrađeni isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta na Vaš zahtjev za izradom ponude osiguranja. Molimo prije nastavka pročitajte naše Informacije o obradi podataka http://gdpr.uniqa.hr

Kontaktirajte me!

Povezani članci

Zašto je nekim ljudima uvijek hladno i kako se zagrijati?

 Ako vam je neprestano hladno, provjerite imate li dovoljno sna, jeste li pod stresom i pročitajte savjete kako se zagrijati ako ste nepopravljivo zimogrozni

Opširnije
Mala škola ljubavi: kako biti sretan u paru, kad smo toliko različiti?

Kako biti i ostati sretan u vezi unatoč različitostima, navikama i karakternim osobinama? Mala škola ljubavi za sretno Valentinovo!

Opširnije
Zašto je vježbanje jedna od najvažnijih stvari koje možete učiniti za svoje zdravlje

Bilo kakva tjelesna aktivnost bolja je od nikakve, a evo i zašto

Opširnije
11 mitova o karcinomu dojke

Sve što trebate znati o raku dojke, prevenciji i nošenju s ovom bolešću koja je izlječiva u 98 posto slučajeva ako se otkrije na vrijeme!

Opširnije
Život nakon pandemije

Donosimo vam nekoliko savjeta o tome kako vratiti svoj život u uobičajenu pretpandemijsku svakodnevicu.

Opširnije
7 savjeta koji mogu poboljšati kvalitetu vašeg sna

Budite li se jutrima umorni, bolnog tijela i neraspoloženi? Ne brinite, uz malo truda moguće je poboljšati kvalitetu i trajanje sna na jednostavan i prirodan način.

Opširnije
Kroz igru i zabavu učite djecu o sigurnom ponašanju u prometu

Donosimo vam 10 savjeta kako svoju djecu naučiti da postanu sigurni sudionici u prometu. 

Opširnije
UZV dojki - imate li razlog za brigu?

Savjeti dr. med. Drage Ljubić, Zdravstveni centar Novamed


Opširnije
Moje dijete ima temperaturu - što učiniti?

Savjeti dr. med. Ive Palčić, Poliklinika za dječje bolesti Helena

Opširnije
Najpopularnije aplikacije za praćenje zdravlja

Tražite najbolje aplikacije za očuvanje svog zdravlja? Bilo da se brinete o svom tijelu ili o svom umu, ove stvari jednostavno morate isprobati!

Opširnije
Što zapravo znači brinuti o sebi?

Popis nekoliko univerzalnih stvari koje već sutra možete početi prakticirati ako se želite uistinu početi brinuti o sebi.

Opširnije
Zdravlje nakon četrdesete: preporučeni preventivni pregledi

Donosimo preporuke na što biste trebali pripaziti nakon što uđete u peto desetljeće, iako možda nemate nikakvih zdravstvenih tegoba.

Opširnije
9 loših navika koje štete ženskom zdravlju

Neke svakodnevne navike kojih možda nismo ni svjesne s vremenom nam mogu prouzročiti zdravstvene teškoće 

Opširnije
Vodič kroz dodatno zdravstveno osiguranje

Najvažnija pitanja i odgovori o dodatnom zdravstvenom osiguranju: tko ga može ugovoriti i kako, te koliko košta polica

Opširnije
Vodič kroz dopunsko zdravstveno osiguranje

Najvažnija pitanja i odgovori o dopunskom zdravstvenom osiguranje: čemu služi, tko ga može ugovoriti i koje pogodnosti pruža

Opširnije
Kvalitetna prehrana najbolja je prevencija

Ono što jedemo određuje našu budućnost i kvalitetu života.

Opširnije
Zarazite se samo humorom i smijehom

Držite distancu, ali približite se osmijehom!

Opširnije
Nakon fizičkog zdravlja treba sačuvati i zdrav razum

Složili smo listu stvari koje nam mogu pomoći sačuvati mentalno zdravlje.

Opširnije
Razlike između dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja

Što je dopunsko, a što dodatno zdravstveno osiguranje, čemu služe i tko ih treba?

Opširnije
Kako pobijediti proljetni umor

Premda je proljeće godišnje doba kojem se svi veselimo jer se priroda budi i počinje novi životni ciklus, mnoge muči proljetni umor. Je li to mit ili našem organizmu doista treba neko vrijeme da se privikne na nove vremenske uvjete? 

Opširnije
Dobri razlozi za dodatno zdravstveno osiguranje za dijete – već od rođenja

S dodatnim zdravstvenim osiguranjem birate ustanovu i termin pregleda u renomiranoj zdravstvenoj ustanovi. Bez uputnica i lista čekanja.

Opširnije
Sedam najčešćih zabluda o zdravstvenom osiguranju

Boli glava od svih tih naziva i vrsta zdravstvenih osiguranja?

Opširnije
Sistematski pregled kao vaša prva dobra odluka

Sistematski pregledi sadrže kombinacije pregleda i pretraga

Opširnije
Zdravo dijete će biti zdrav i sretan čovjek

Temelji zdravih životnih navika stvaraju se još u dječjoj dobi.

Opširnije